Închide meniul

Astra – Dinamo 2-0. Noul Budescu a distrus-o pe Dinamo, care a ajuns la 4 meciuri consecutive în Liga 1 fără gol marcat. Echipa lui Gane, mai aproape de retrogradare decât de play-off

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 19:30

Astra – Dinamo 2-0. Noul Budescu a distrus-o pe Dinamo, care a ajuns la 4 meciuri consecutive în Liga 1 fără gol marcat. Echipa lui Gane, mai aproape de retrogradare decât de play-off

Hepta

Dinamo, în criză

Astra – Dinamo 2-0

Golurile victoriei au fost marcate de Valentin Gheorghe şi de Stahl. Pentru Dinamo, a fost al patrulea meci consecutiv în campionat fără gol marcat. După acest succes, Astra a urcat de pe locul 13 pe 11, cu 28 de puncte. Dinamo coboară de pe locul 11 pe locul 12, cu 26 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 90: FINAL DE MECI! Astra câştigă şi o depăşeşte pe Dinamo în clasament. 

Min. 41: GOOOL Astra! Dinamo e la pământ! Astra o distruge în doar 5 minute pe Dinamo. A marcat şi Stahl, cu o execuţie impecabilă din interiorul careului. 

Min. 36: GOOOL Astra! Valentin Gheorghe a marcat fabulos, direct din lovitură liberă. Atacantul Astrei s-a bucurat ca Cristiano Ronaldo. 

Min. 15: Ocazie Astra. Albert Stahl l-a depăşit uşor pe Steliano Filip, în banda dreaptă, a pătruns în careu, dar şutul său la colţul lung a trecut puţin pe lângă bară.

Reclamă

Min. 5: Ocazie Dinamo. Diego Fabbrini a încercat să reia din foarfecă, din interiorul careului, dar a lovit mingea cu tibia şi nu a nimerit poarta.

Min. 1: A început meciul.

Astra şi Dinamo se înfruntă la Giurgiu, într-un duel care pune faţă în faţă două foste campioane ce traversează momente critice din cauza problemelor financiare.

Reclamă 4 / 0/3

Astra – Dinamo, duelul fostelor campioane care se tem de faliment

Astra joacă primul meci după ce patronul Ioan Niculae a fost arestat pentru cinci ani. Iar Dinamo tocmai a aflat că trebuie să strângă o sumă uriaşă, 863.000 de euro, pentru a juca şi sezonul viitor în prima ligă.

Înaintea partidei, Astra este pe locul 13, cu 25 de puncte, în timp ce Dinamo este a 11-a în clasament, cu un singur punct mai mult decât giurgiuveni.

Astra a câştigat trei din ultimele patru meciuri în campionat şi Cupă. De celaltă parte, Dinamo vine după victoria cu FCSB din Cupă şi după egalul, 0-0, cu Sepsi.

Echipele de start

Astra: Popa – De Sousa, Găman, Graovac, David Bruno – Canadija, Boe-Kane, Wutrich – Stahl, Montini, Gheorghe

Antrenor: Eugen Neagoe

Dinamo: Eșanu – Sorescu, Puljic, Ehmann, St. Filip – Nepomuceno, Răuță, Anton, Fabbrini – Morsay, Gueye

Antrenor: Jerry Gane

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și