Închide meniul

Avocatul FCSB-ului, după înfrângerea suferită în procesul pentru palmares cu CSA Steaua: „Aceasta va fi finalul!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 octombrie 2023, 19:06 / Actualizat: 23 octombrie 2023, 22:13

Reclamă
Avocatul FCSB-ului, după înfrângerea suferită în procesul pentru palmares cu CSA Steaua: „Aceasta va fi finalul!

Avocatul FCSB-ului, după înfrângerea suferită în procesul pentru palmares cu CSA Steaua

Gigi Becali şi Florin Talpan / Colaj Hepta

Avocatul FCSB-ului surprinde după înfrângerea suferită în procesul pentru palmares cu CSA Steaua. Virgil Boglea a reacţionat când a aflat sentinţa luată de Curtea de Apel, care nu i-a dat dreptate clubului patronat de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu a primit palmaresul pentru perioada 1947-1998, care i-a revenit Clubului Sportiv al Armatei. Mai mult decât atât, cel cuprins între 1998 şi 2003 a rămas „în aer”. S-a creat un nou palmares şi pentru perioada 2003-2017, când echipa lui Gigi Becali a purtat numele „Steaua”.

Avocatul FCSB-ului surprinde după înfrângerea suferită în procesul pentru palmares cu CSA Steaua

Virgil Boglea, preşedintele Asociaţiei Salvaţi Steaua, anunţă că se ia în calcul varianta în care să nu se mai facă recurs la Înalta Curte.

Abia acum câteva minute am luat cunoştinţă de sentinţă. După cum am spus şi atunci, s-a pronunţat pentru perioada 2003-2017. Am văzut că respinge ca neîntemeiată folosirea palmaresului pentru perioada 1947-2003 de către FCSB.

Pentru perioada 1998-2003 respinge cererea şi asta înseamnă că am păţit exact cum am spus, ca un baton de salam: 1947-2003 este la echipa Armatei, dar atenţie, nu cred că se repercutează asupra noii secţii de fotbal.

Reclamă

Perioada 1998-2003 este la AFC-ul domnului Păunescu şi 2003-prezent este la actuala societate deţinută de Gigi Becali. Nu este neapărat aceeaşi sentinţă. Din punctul meu de vedere, este în defavoarea clubului din Liga 1.

Depinde şi ceea ce îşi doreşte clubul din Liga 1. Noi am reprezentat o comunitate de suporteri. Am avut la un moment dat un dialog cu Gigi Becali, dar nu pot să spun că… Noi Asociaţia Salvaţi Steaua am intervenit pentru a clarifica problemele identitare ale echipei de fotbal.

Nu cred că vom mai merge la Înalta Curte. Probabil că aceasta va fi finalul în procesul palmaresului. Oricum, cel mai probabil în perioada următoare, o să dau un comunicat în legătură cu situaţia”, a declarat Virgil Boglea pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Curtea de Apel a luat decizia în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua şi FCSB

Curtea de Apel a luat, într-un final, decizia în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua şi FCSB. Echipa lui Gigi Becali a primit o lovitură importantă, dar hotărârea poate fi atacată în termen de 30 de zile.

Admite apelul formulat de apelanta-pârâtă SC Fotbal Club FCSB (fostă Fotbal Club Steaua București). Anulează în parte sentința apelată și rejudecând: Admite excepția lipsei calității procesuale a reclamantului CSA în privința cererii având ca obiect dreptul la palmares pentru perioada 1998-2003 și respinge cerere în consecință.

Respinge cererea conexă privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist „Steaua București” ca neîntemeiată. Menține dispozițiile sentinței referitoare la soluția în privința constatării că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei „Steaua București” din 1947 și până în 1998 aparține reclamantului CSA și referitoare la soluția dată cererii conexe vizând perioada 1947-2003.

Respinge cererea conexă privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist „Steaua București”, ca neîntemeiată.

Cele două părți pot depune recurs în 30 de zile de la comunicarea deciziei, care se va depune la Curtea de Apel București – Secția a III-a Civilă și pentru cauze cu minori și familie”, se arată în decizia luată de magistraţii Curţii de Apel.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și