Închide meniul

Banderola aruncată de Cristiano Ronaldo s-a vândut pentru o avere. Banii vor fi folosiți pentru un scop nobil

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2021, 13:33

Reclamă
Banderola aruncată de Cristiano Ronaldo s-a vândut pentru o avere. Banii vor fi folosiți pentru un scop nobil

profimediaimages

Cristiano Ronaldo a dat cu banderola de căpitan de pământ în Serbia - Portugalia 2-2

Banderola de căpitan aruncată de Cristiano Ronaldo în timpul meciului Serbia – Portugalia 2-2 a fost scoasă la licitație. Banii vor fi folosiți pentru a plăti tratamentul medical al unui bebeluș de numai 6 luni. Banderola a fost luată de pe gazon de un pompier, imediat după ce Ronaldo a părăsit nervos terenul din Belgrad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Banderola aruncată de Cristiano Ronaldo s-a vândut pentru 64.000 de euro

"Ronaldo a fost agitat și a aruncat banderola. A căzut exact lângă mine. Tot echipajul meu a fost de acord să o scoatem la licitație", a mărturisit pompierul.

Banii vor acoperi tratamentul micuțului Gavrilo Djurdjevic, care suferă de atrofie musculară spinală. Părinții bebelușului au nevoie de peste 2 milioane de euro pentru tratamentul complet .

Banderola aruncată de Cristiano Ronaldo s-a vândut la licitație pentru 64.000 de euro. Mama copilului a spus că suma respectivă îi va ajuta enorm.

"Nu am crezut că niște persoane pe care nu le cunoaștem ar lua acea banderola și ar scoate-o la licitație, doar ca să ne ajute copilul", a recunoscut femeia. 

Reclamă

Cristiano Ronaldo a dat cu banderola de pământ în Serbia – Portugalia 2-2

 În ultimul minut al prelungirilor, starului lui Juventus nu i-a fost validat un gol, iar acesta a dat de pământ cu banderola de căpitan, părăsind terenul mai devreme.

După ce s-a liniştit, Cristiano a revenit cu un mesaj pe Twitter pentru toţi fanii Portugaliei. "Să fiu căpitanul Portugaliei este unul din cele mai mari privilegii ale vieţii mele. Am dat şi voi da întotdeauna totul pentru ţara mea, asta nu se va schimba.

Dar există momente dificile prin care trebuie să treci. Mai ales atunci când întreaga naţie este furată. Capul sus şi aşteptăm următoarea provocare. Hai, Portugalia", a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo. 

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
Vezi toate știrile
Citește și