Închide meniul

Becali a anunțat unde va juca FCSB în sezonul următor! Stadionul ”care-i face cu ochiul” patronului roș-albaștrilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2021, 9:10 / Actualizat: 24 mai 2021, 12:21

Becali a anunțat unde va juca FCSB în sezonul următor! Stadionul ”care-i face cu ochiul” patronului roș-albaștrilor

Gigi Becali a spus stop transferurilor

SportPictures / Razvan Pasarică via Hepta

Becali a anunțat unde va juca FCSB. Patronul roș-albaștrilor a vorbit și despre posibilitatea ca echipa sa să evolueze pe noul stadion Steaua. Deocamdată, Becali nu ia în calcul această variantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a anunțat unde va juca FCSB

Becali a anunțat unde va juca FCSB. Omul de afaceri și-ar dori ca formația sa să evolueze pe noua arena „Arcul de Triumf”. Becali e convins că Armata nu va putea suporta costurile de întreținere ale noului stadion Steaua.

„Nu am avut nicio discuție, dar am înțeles că generalii vorbesc între ei că trebuie să îl roage pe Becali să joace că nu pot să susțină investiția. Eu vreau să joc la Arcul de Triumf.

Nu mai vreau scandal, eu am trei stadioane acum. O să jucăm pe Național Arena. Să văd dacă mă conving ei pe mine să joc eu în Ghencea, să vedem de unde o să își scoată banii.

Stadionul ăla e făcut din bani publici, dacă fac asociație privată ei trebuie să plătească acolo”, a declarat Gigi Becali la Realitatea Sportivă.

Reclamă

Gigi Becali pune presiune pe Armată

Gigi Becali susține că va face reclamație dacă cei de la CSA Steaua vor avea preț preferențial pentru a evolua pe noua arenă din Ghencea.

„Credeți că CSA nu trebuie să plătească acolo? Vă înșelați. Nu pot face tarif preferențial că e din bani publici, dacă fac așa ceva facem reclamație și vedem avantajele care sunt”, a mai spus Becali.

Stadionul Steaua

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și