Închide meniul

Billel Omrani face tot posibilul pentru a reveni pe teren. A ales o destinație surprinzătoare și a renunțat la pretenții

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 22 februarie 2024, 9:24

Billel Omrani face tot posibilul pentru a reveni pe teren. A ales o destinație surprinzătoare și a renunțat la pretenții

Billel Omrani face tot posibilul pentru a reveni pe teren. Unde ar putea juca fostul atacant de la CFR și FCSB.

Billel Omrani, în perioada în care juca la FCSB / Profimedia

Billel Omrani face tot posibilul pentru a reveni pe teren. Fostul atacant de la FCSB, în prezent liber de contract după despărțirea de Petrolul Ploiești, este aproape să semneze cu o nouă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul nu și-a găsit niciun angajament după despărțirea de „lupii galbeni”, din cauza pretențiilor financiare. Totuși, acest lucru se poate schimba acum, deoarece jucătorul a înțeles faptul că trebuie să reducă din cerințe, pentru a juca din nou.

Billel Omrani face tot posibilul pentru a reveni pe teren

Potrivit informațiilor oferite de polonezii de la Wisla Extra, atacantul care a trecut, în Liga 1, pe la CFR, FCSB și Petrolul negoziază cu Wisla Cracovia, echipă care evoluează acum în eșalonul secund al fotbalului din Polonia.

Billel Omrani a decis să își reducă pretențiile financiare pentru a își găsi, rapid, un nou angajament. Totuși, sursa menționată anterior nu a dezvăluit cât ar putea încasa atacantul, însă oficialii clubului din eșalonul secund i-ar fi transmis acestuia că trebuie să facă o serie de compromisuri.

Tot în această iarnă, Omrani ar fi fost aproape de un transfer la fosta echipă a lui Gabi Tamaș, Hapoel Haifa. Totuși, această mutare a picat, în cele din urmă, iar fostul atacant din Liga 1 a fost nevoit să găsească un alt clubm pentru a juca în continuare.

Reclamă

Omrani a început fotbalul la academia celor de la Olympique Marseille, echipă care l-a împrumutat la AC Arles-Avignon. A urmat apoi sosirea în România, din 2016.

La momentul respectiv, atacantul cu cetățenie Alegeriană semna cu CFR Cluj. În 2022 a ajuns la FCSB, iar, după un singur sezon, pleca la Petrolul Ploiești. De „lupii galbeni” s-a despărțit în luna ianuarie a acestui an, la doar 6 luni de la venirea pe „Ilie Oană”.

În momentul de față este cotat la suma de 550.000 de euro. A atins cea mai mare cotă de piață în 2019. La momentul respectiv era cotat la suma de 3,6 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Prunea, ironie devastatoare la adresa lui Billel Omrani

În urmă cu ceva timp, Florin Prunea a observat faptul că Omrani a jucat pentru Petrolul cu câteva kilograme în plus. Fostul mare portar al echipei naționale nu s-a ferit de cuvinte și l-a ironizat pe atacant. A menționat faptul că acesta este „pufos”.

”Omrani, părerea mea, are cel puțin 5 kilograme în plus. Mă uitam, credeam că nu văd bine. E pufos, nu?”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

Forma fizică a acestuia poate fi cauzată de faptul că atacantul are o viață extra sportivă cel puțin dezorganizată. În trecut, Gigi Becali menționa faptul că acesta prefera să își petreacă timpul în cluburi.

„Sunt unii jucători care mi-au plăcut foarte mult, iar când am avut posibilitatea i-am luat. Da, și Omrani. Omrani l-am testat, afară!

E prin București, pe aici. Are ‘echipă’ prin București, prin cluburi. Asta e treaba, n-ai ce să faci”, spunea, în urmă cu ceva timp, patronul de la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și