Închide meniul

Billel Omrani, aproape de o revenire de senzaţie. Poate semna cu fosta echipă a lui Gabi Tamaş

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 ianuarie 2024, 20:46

Reclamă
Billel Omrani, aproape de o revenire de senzaţie. Poate semna cu fosta echipă a lui Gabi Tamaş

Billel Omrani este aproape de o revenire de senzaţie la fosta echipă a lui Gabi Tamaş, după ce Petrolul Ploieşti i-a reziliat contractul

Billel Omrani / Hepta

Billel Omrani este aproape de o revenire de senzaţie la fosta echipă a lui Gabi Tamaş, după ce Petrolul Ploieşti i-a reziliat contractul. Atacantul francez este în negocieri cu o echipă din top din Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, Maccabi Haifa, fosta echipă a lui Gabi Tamaş îl doreşte pe atacantul de 32 de ani, scriu jurnaliştii de la Sport 5.

Billel Omrani, aproape de o revenire de senzaţie la fosta echipă a lui Gabi Tamaş

Momentan, se pare că negocierile dintre cele două părţi au intrat în impas din cauza pretenţiilor salariale ale francezului. Totuşi, jurnaliştii din Israel spun că Hapoel Haifa, care se află pe locul 3 în clasament, insistă pentru transferul francezului.

În perioada în care a evoluat pentru FCSB, Omrani a marcat doar de două ori în 21 de partide. Cea mai bună perioadă a avut-o la CFR Cluj, acolo unde a câştigat 7 trofee: 5 titluri de campion şi două Supercupe ale României. Omrani a plecat de la Petrolul după mai puţin de patru luni.

„Petrolul Ploieşti şi jucătorul Billel Omrani (30 ani) au ajuns la un acord privind încetarea relaţiilor contractuale. Atacantul francez făcea parte din lotul echipei noastre din septembrie 2023, bifând 5 apariţii în Superligă, şi două prezenţe în Cupa României. Mulţumim şi mult succes în continuare”, a fost anunţul făcut de Petrolul Ploieşti.

Reclamă

Florin Prunea, ironie devastatoare la adresa lui Billel Omrani. Mesajul fostului internațional

Totuși, de la revenirea pe teren, forma fizică a lui Omrani nu este una excelentă. Acesta are câteva kilograme în plus, lucru care a fost remarcat și de Florin Prunea. Fostul mare portar al echipei naționale l-a ironizat pe atacant și a menționat faptul că acesta este „pufos”.

”Omrani, părerea mea, are cel puțin 5 kilograme în plus. Mă uitam, credeam că nu văd bine. E pufos, nu?”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

Forma fizică a acestuia poate fi cauzată de faptul că atacantul are o viață extra sportivă cel puțin dezorganizată. În trecut, Gigi Becali menționa faptul că acesta prefera să își petreacă timpul în cluburi.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt unii jucători care mi-au plăcut foarte mult, iar când am avut posibilitatea i-am luat. Da, și Omrani. Omrani l-am testat, afară!

E prin București, pe aici. Are ‘echipă’ prin București, prin cluburi. Asta e treaba, n-ai ce să faci”, spunea, în urmă cu ceva timp, patronul de la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și