Închide meniul

Bogățiile din era Cortacero! Un spaniol transferat de Dinamo, cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Câștigă mai mult decât Contra

Gal Dorin Publicat: 9 septembrie 2020, 18:40

Reclamă
Bogățiile din era Cortacero! Un spaniol transferat de Dinamo, cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Câștigă mai mult decât Contra

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Jucătorii lui Dinamo în timpul meciului cu Chindia Târgoviște

Liderul financiar în acest moment este nou-venitul Borja Valle, care va câștiga 33.000 de euro pe lună pentru următorii doi ani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest salariu îl depășește chiar și pe al antrenorului Cosmin Contra, care încasează doar 30.000 de euro în fiecare lună.

Dinamo, mult în fața celor de la FCSB

Până la sosirea noilor jucători din ”Ștefan cel Mare”, mijlocașul Alexandru Chipciu de la CFR Cluj era cel mai bine plătit fotbalist, cu un salariu lunar de 20.000 de euro, fără bonusuri.

FCSB nici măcar nu intră în discuția despre transferuri, alb-roșii depășindu-i aici fără probleme pe rivali. În echipa pregătită de Toni Petrea, cel mai ”avut” fotbalist este Florin Tănase, cu 17.000 de euro pe lună.

Totuși, Valle nu este singurul dinamovist plătit regește. Achizițiile Tomas Osoria și Janusz Gol, spre exemplu, primesc 20.000 respectiv 18.000 de euro lunar, conform Prosport.

Reclamă
Reclamă 4

Dinamo, proiect de succes sau un viitor eșec?

Lipsa de transparență a noilor investitori de la Dinamo reprezintă una dintre grijile oamenilor de fotbal din România.

Fostul selecționer Victor Pițurcă a mărturisit că are anumite îndoieli despre abordarea folosită de spanioli în ”Ștefan cel Mare”:

”Dinamo e un club mare, iar ce se întâmplă acum e total neprofesionist. Mai mult de șase luni sau un an nu va dura. Se va încheia totul. La Dinamo trebuie un proiect! Dar la cum au plecat… Aduc jucători spanioli, pe nu știu cine… Nu știu dacă poți să creezi o echipă rapid

Reclamă

Părerea mea e că trebuie studiați o lună, două sau trei jucătorii aduși la Dinamo. Nu să se grăbească. Contracte de 20.000 de euro pe lună?

Fără să-i cunosc pe jucătorii care au venit, zic că nu știu cât sunt de buni. A doua ligă din Spania, Polonia… Când am mers la Craiova, am stat zi și noapte, timp de trei luni, să caut jucători. E foarte greu să găsești fotbaliști ca să iei campionatul”, a declarat Victor Pițurcă într-o intervenție pentru Digisport.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și