Închide meniul

Bogdan Lobonţ, primul selecţioner României U20. „Sunt bucuros şi emoţionat”. Lovitură de imagine dată de FRF!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 august 2021, 18:45

Bogdan Lobonţ, primul selecţioner României U20. „Sunt bucuros şi emoţionat. Lovitură de imagine dată de FRF!

Bogdan Lobonţ are încredere în Denis Alibec

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

FRF a dat o lovitură de imagine la numai o zi după ce l-a numit pe Florin Bratu la conducerea reprezentativei U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Lobonţ, primul selecţioner României U20

„Fostul mare portar al echipei naționale a României, Bogdan Lobonț, a acceptat să preia selecționata Under 20 a României.

În cariera de jucător a îmbrăcat de 85 de ori tricoul României, participând și la turneele finale Euro 2000 și Euro 2008, și a activat la cluburi precum Corvinul Hunedoara, Rapid București, Ajax Amsterdam, Dinamo București, Fiorentina și AS Roma. Ca antrenor a pregătit-o pe U Cluj în sezonul 2018-2019, iar înainte a făcut parte din staff-ul lui Cosmin Contra la prima reprezentativă.

S-a retras din fotbal chiar la Echipa Națională, în iunie 2018, într-un meci de pregătire cu Finlanda, la Ploiești.

Bogdan Lobonţ: „Sunt convins că împreună reușim să scoatem maximum din potențialul echipei

Sunt bucuros și emoționat în același timp de alegerea făcută. Am același sentiment pe care l-am avut atunci când am fost convocat pentru prima dată la echipa națională. Aștept cu nerăbdare prima acțiune, cea din septembrie, ca să ne cunoaștem. Sunt convins că împreună reușim să scoatem maximum din potențialul echipei, atât din jucători, cât și din stafful tehnic”, a declarat Bogdan Lobonț.

Reclamă

Bogdan Lobonț va fi prezentat miercuri, 11 august, printr-o conferință de presă la Casa Fotbalului, începând cu ora 12:00, în sala Nicolae Dobrin. Accesul jurnaliștilor va fi permis începând cu ora 11:00.

Recent înființata echipă națională sub 20 de ani a României va participa, începând din toamna lui 2021, într-o competiție amicală alături de selecționate puternice ale Europei.

Turneul care reunește 8 selecționate U20 de pe continent a debutat în sezonul 2017-2018. Prin această competiție se oferă o experiență internațională jucătorilor care fac tranziția de la nivel U19 spre naționala de tineret.

Reclamă 4 / 0/3

Mai jos este programul tricolorilor U20 în această toamnă, care poate suferi însă modificări în contextul evoluției pandemiei.

  • 2 septembrie: România U20 – Portugalia U20
  • 6 septembrie: Anglia U20 – România U20
  • 7 octombrie: România U20 – Cehia U20
  • 11 octombrie: Germania U20 – România U20
  • 11 noiembrie: România U20 – Polonia U20
  • 15 noiembrie: Italia U20 – România U20

Naționala U20 a României a fost înființată în urma deciziei Comitetului Executiv din noiembrie 2020, din dorința de a oferi continuitate tinerelor generații. România este singura țară din Europa de Est cu o selecționată la acest nivel de vârstă”, anunţă FRF.

Recomandări
  • Bogdan Lobonţ a bătut palma cu oficialii FRF
  • Va fi selecţionerul României U20

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și