Închide meniul

”Bombă de coronavirus!” 11 jucători de la Ajax, depistați pozitiv. Mari probleme pentru olandezi înainte de meciul din Champions League

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 2 noiembrie 2020, 15:28

”Bombă de coronavirus!” 11 jucători de la Ajax, depistați pozitiv. Mari probleme pentru olandezi înainte de meciul din Champions League

profimediaimages

Unsprezece jucători de la Ajax au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus

Giganții din Eredivisie au fost loviți din plin de virus, la puțin timp înainte ca echipa să se îmbrace pentru călătoria spre Danemarca. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se crede că infecția ar putea fi atât de gravă în interiorul clubului încât chiar procedura de testare în sine ar putea fi compromisă și chiar și cei care au fost testați negativ ar putea să fie pozitivi. Un oficial a clasificat întreaga situație drept ”o bombă de coronavirus”.

Ajax a cerut permisiunea UEFA pentru ca unii jucători, inclusiv căpitanul Dusan Tadic, să poată zbura spre Danemarca și mâine, cu doar câteva ore înaintea meciului, anunță britanicii de la Mirror. Procedura actuală cere ca jucătorii formației care face deplasarea să fie în țara în care meciul se desfășoară cu cel puțin o zi înainte de începerea acestuia.

Formația antrenată de Erik ten Hag a pierdut cu 0-1 acasă cu Liverpool în prima etapă a grupelor și a reușit o remiză, 2-2, cu Atalanta în Italia.

Reclamă

Ajax, scor ireal în campionat

Vestea ca un trăznet vine într-un moment în care Ajax se afla pe val în campionat. Fosta echipă a lui Răzvan Marin a câștigat cu 13-0 în deplasarea de la Venlo.

La pauză, scorul a fost de 4-0 și nimic nu anunța măcelul din a doua repriză, cu încă nouă goluri marcate în cea de-a doua jumătate. Acesta este un nou record pentru campionatul din Olanda.

Traore, în vârstă de 19 ani, a marcat numai puţin de cinci goluri şi a dat alte trei pase decisive. Ekelenkamp, de 20 de ani, a marcat de două ori şi a oferit un assist. Pe lângă cei doi, pentru Ajax au mai înscris Tadic, Blind, Antony, Martinez, Huntelaar de două ori.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și