Închide meniul
VIDEO

Braga – Sporting 1-0 a fost în AntenaPLAY! Braga s-a calificat în finala Cupei Ligii Portugaliei

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2024, 23:33

Braga – Sporting 1-0 a fost în AntenaPLAY! Braga s-a calificat în finala Cupei Ligii Portugaliei

Braga - Sporting 1-0, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY

Duel în partida dintre Braga şi Sporting/ Profimeda

Braga – Sporting 1-0, duelul din semifinalele Cupei Ligii Portugaliei, a fost live video, în AntenaPLAY. Braga este prima finalistă a competiţiei lusitane, după ce a învins liderul din Liga Portugal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cealaltă semifinală din Cupa Ligii Portugaliei se vor duela Benfica şi Estoril. Duelul va fi miercuri, de la ora 21:45, live video, în AntenaPLAY.

Braga – Sporting 1-0 a fost live, în AntenaPLAY

Final! Braga – Sporting 1-0! Braga s-a calificat în finala Cupei Ligii Portugaliei, după o victorie la limită, decisă de reuşita lui Abel Ruiz! Braga se va lupta pentru marele trofeu cu învingătoarea dintre Benfica şi Estoril.

Min. 69: Ocazie Braga! Zalazar a ratat şansa de a majora scorul! Zalazar a primit o pasă perfectă în careu, însă a şutat într-un apărător al lui Sporting, portarul Israel fiind ieşit dintre buturi. .

Min. 65: Braga – Sporting 1-0! Abel Ruiz a deschis scorul, cu o lovitură de cap imparabilă! Braga a reuşit să dea lovitura, după ce Sporting a ratat pe bandă rulantă.

Reclamă

Min. 59: Ocazie Sporting! Goncalves a ratat o şansă uriaşă! Mijlocaşul a pătruns perfect spre careul celor de la Braga, însă dintr-o poziţie excelentă, a trimis pe lângă poarta adversă.

Min. 43: Ocazie Sporting! Quaresma a ratat şansa de a deschide scorul! Fundaşul a driblat doi adversari, a pătruns în careul celor de la Braga, însă şutul său s-a scurs puţin pe lâângă poarta apărată de Matheus.

Min. 37: Ocazie Sporting! Nuno Santos a şutat în forţă, de la marginea careului, însă balonul a fost respins în bara transversală, de portarul celor de la Braga, Matheus.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start: 

Braga: Matheus – Gomez, Fonte, Oliveira, Borja – Vitor Carvalho, Moutinho – Pizzi, Zalazar Martinez, Djalo – Horta

Sporting: Israel – Inacio, Coates, Quaresma – Esgaio, Hjulmand, Goncalves, Santos – Edwards, Gyokeres, Trincao

Braga a câştigat Grupa A a Cupei Ligii Portugaliei. Trupa lui Artur Jorge a învins-o cu 3-1 pe Nacional, şi a remizat cu Casa Pia, pentru a obţine calificarea în penultimul act al competiţiei.

De cealaltă parte, Sporting a câştigat Grupa C a Cupei Ligii. Trupa de pe Jose Alvalade a obţinut două victorii clare în grupă, 4-2 cu Farense, şi 2-1 cu Tondela.

În campionat, Braga şi Sporting au remizat, scor 1-1, în acest sezon. Goncalves a deschis scorul pentru trupa de pe Jose Alvalade, iar Djalo a egalat pentru Braga.

Reclamă

Braga nu a mai învins-o pe Sporting de patru meciuri, în toate competiţiile. Trupa lui Artur Jorge s-a impus ultima dată, în duelul cu rivala, în 2022, într-un meci de campionat, cu scorul de 2-1.

Sporting a câştigat de patru ori Cupa Ligii Portugaliei, ultima dată în 2022. De cealaltă parte, Braga a cucerit trofeul de două ori, în 2013 şi în 2020. În sezonul trecut, trofeul a fost cucerit de Porto, după o finală cu Sporting.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ratare incredibilă în Liga Portugal! Atacantul de 100 de milioane al lui Sporting nu a marcat cu poarta goală

S-a semnat o ratare incredibilă în meciul Vizela – Sporting, din Liga Portugal, care a putut fi urmărit în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Autor a fost Viktor Gyokeres, atacantul de 100 de milioane de euro al alb-verzilor.

Suedezul care este dorit cu insistenţă de Chelsea s-a făcut de râs în deplasarea din etapa a 18-a. Jucătorul de 25 de ani, care are 11 goluri şi 7 pase decisive în 16 partide, nu a reuşit să marcheze din trei metri, cu poarta goală în faţă.

Sporting a primit surprinzător gol în startul partidei cu ocupanta locului 15 din Liga Portugal. Imediat după, Gyokeres a avut o şansă rarisimă de a restabili egalitatea. Santos l-a servit perfect în faţa porţii, dar suedezul a trimis în transversală.

Viktor Gyokeres şi-a pus imediat mâinile în cap şi nu a putut să îşi explice cum de nu a reuşit să trimită mingea în poartă!

Cota suedezului a „explodat” în acest sezon. Transferat în vară de la Coventry, pentru 20 de milioane de euro, Viktor a înscris la foc automat în Portugalia. Este motivul pentru care a atras atenţia lui Chelsea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și