Închide meniul
Video

Ratare incredibilă în Liga Portugal! Atacantul de 100 de milioane al lui Sporting nu a marcat cu poarta goală, din trei metri

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 ianuarie 2024, 23:44

Ratare incredibilă în Liga Portugal

Viktor Gyokeres nu a marcat din 3 metri / AntenaPLAY

S-a semnat o ratare incredibilă în meciul Vizela – Sporting, din Liga Portugal, care a putut fi urmărit în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Autor a fost Viktor Gyokeres, atacantul de 100 de milioane de euro al alb-verzilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suedezul care este dorit cu insistenţă de Chelsea s-a făcut de râs în deplasarea din etapa a 18-a. Jucătorul de 25 de ani, care are 11 goluri şi 7 pase decisive în 16 partide, nu a reuşit să marcheze din trei metri, cu poarta goală în faţă.

Ratare incredibilă a lui Viktor Gyokeres în Liga Portugal

Update 23.55: Viktor Gyokeres s-a revanşatşi a reuşit să restabilească egalitatea. Vezi AICI golul atacantului lui Sporting.

Sporting a primit surprinzător gol în startul partidei cu ocupanta locului 15 din Liga Portugal. Imediat după, Gyokeres a avut o şansă rarisimă de a restabili egalitatea. Santos l-a servit perfect în faţa porţii, dar suedezul a trimis în transversală.

Viktor Gyokeres şi-a pus imediat mâinile în cap şi nu a putut să îşi explice cum de nu a reuşit să trimită mingea în poartă!

Reclamă

Cota suedezului a „explodat” în acest sezon. Transferat în vară de la Coventry, pentru 20 de milioane de euro, Viktor a înscris la foc automat în Portugalia. Este motivul pentru care a atras atenţia lui Chelsea.

Mauricio Pochettino a transmis conducerii că îl doreşte încă de acum. Londonezii au trimis o ofertă de 85 de milioane de euro, dar au primit imediat răspunsul de la liderul din Liga Portugal. Propunerea a fost refuzată pe loc.

Sporting nu este dispusă să renunţe la atacantul suedez decât dacă i se plăteşte clauza de reziliere de 100 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Viktor Gyokeres l-a ridiculizat pe Pepe în Sporting – FC Porto

Viktor Gyokeres l-a ridiculizat pe Pepe în derby-ul Sporting – FC Porto, din etapa a 14-a din Liga Portugal. În direct în AntenaPLAY, atacantul suedez în vârstă de 25 de ani a dovedit din nou că este într-o formă de zile mari. A ridicat în picioare fanii de pe Jose Alvalade la capătul unei faze superbe.

Viktor Gyokeres a avut nevoie de 11 minute pentru a deschide scorul în confruntarea de cinci stele din campionatul Portugaliei, care avea ca miză clasarea pe primul loc.

Matheus Reis i-a oferit o pasă pe culoar lui Gyokeres, care a fost luat în marcaj de veteranul Pepe. Fostul jucător al lui Real Madrid a fost însă umilit de rivalul său. A fost întors pe toate părţile şi i-a permis noului star de la Sporting să şuteze la colţul scurt. L-a surprins şi pe Diogo Costa, care nu a reuşit să intervină şi să evite golul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și