Închide meniul

Anunțul lui Robert Lewandowski cu privire la viitorul său, imediat după noul titlul cucerit cu Bayern. „Situația nu e ușoară pentru mine!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 aprilie 2022, 22:44

Anunțul lui Robert Lewandowski cu privire la viitorul său, imediat după noul titlul cucerit cu Bayern. „Situația nu e ușoară pentru mine!

Robert Lewandowski ar putea pleca de la Bayern

Profimedia

Robert Lewandowski a cucerit un nou titlu cu Bayern în Bundesliga, dar polonezul le dă emoții fanilor bavarezi. Starul de 33 de ani a făcut un anunț uriaș cu privire la viitorul său, imediat după victoria decisivă din derby-ul cu Borussia Dortmund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat dacă va rămâne la Bayern și în sezonul viitor, Lewandowski a ezitat să ofere un răspuns concret. Polonezul a anunțat că va avea o întâlnire cu șefii de pe Allianz Arena, dar a recunoscut că e în fața unei decizii dificile.

Robert Lewandowski, anunț despre viitorul la Bayern Munchen

Lewandowski e dorit insistent la Barcelona, unde Xavi vrea să-l transforme în starul noii echipe pe care vrea să o construiască pe Camp Nou.

„Va avea loc o întâlnire în curând, dar nu s-a întâmplat nimic special până acum. Am observat tot ceea ce s-a întâmplat în jurul meu. Situația nu este ușoară pentru mine”, a spus Lewandowski pentru Sky Germania, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă

33 de goluri a înscris Lewandowski în actualul sezon din Germania pentru Bayern, fiind golgheterul Bundesligii. El evoluează pe Allianz Arena din 2014, când a venit gratis de la Borussia Dortmund.

Robert Lewandowski s-ar fi înțeles deja cu Barcelona

În ultima perioada s-a avansat ideea că Robert Lewandowski ar urma să fie noul jucător al celor de la Barcelona. Starul polonez i-ar fi informat deja pe șefii de la Bayern Munchen cu privire la viitorul său.

Robert Lewandowski a ajuns la un acord cu șefii Barcelonei și a informat clubul Bayern despre acest lucru!”, notează TVPSport.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa citată notează că Lewandowski l-a anunțat personal pe directorul lui Bayern Munchen, Oliver Kahn, că va juca la Barcelona. Conform presei din Polonia, superstarul de 33 de ani s-ar înțeles cu clubul blaugrana asupra unui contract de trei sezoane.

Lewandowski ar putea ajunge la Barcelona în 2023, când îi expiră contractul cu Bayern Munchen, gratis, sau încă de la sfârșitul actualului sezon. Ca să-l aducă în Spania pe jucătorul care a terminat pe locul 2 la Balonul de Aur 2021, Barcelona trebuie să-i achite lui Bayern o sumă de transfer.

Sky Germany a transmis că Barcelona este dispusă să îi achite lui Lewandowski un salariu cuprins între 35 şi 40 de milioane de euro pe sezon.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și