Închide meniul

Au apărut numele „greilor” de la Bayern care l-au „săpat” pe Julian Nagelsmann!

Cosmin Olteanu Publicat: 27 martie 2023, 19:19

Au apărut numele greilor” de la Bayern care l-au săpat” pe Julian Nagelsmann!

Au apărut numele „greilor” de la Bayern care l-au „săpat” pe Julian Nagelsmann

Julian Nagelsmann, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

  • Au apărut numele „greilor” de la Bayern care l-au „săpat” pe Julian Nagelsmann
  • 35 de ani are Julian Nagelsmann

Au apărut numele „greilor” de la Bayern care l-au „săpat” pe Julian Nagelsmann! După demiterea lui Nagelsmann, conducătorii lui Bayern l-au numit, pe postul de antrenor principal, pe Thomas Tuchel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demiterea lui Julian Nagelsmann a fost una neașteptată, având în vedere că Bayern tocmai s-a calificat în sferturile Champions League, după ce a eliminat-o pe PSG.

Au apărut numele „greilor” de la Bayern care l-au „săpat” pe Julian Nagelsmann

Potrivit nemților de la BILD, Manuel Neuer, Sven Ulreich, Serge Gnabry, Leroy Sane, Jamal Musiala, Sadio Mane și Joao Cancelo sunt „greii” din vestiarul lui Bayern care au cerut ca Julian Nagelsmann să fie îndepărtat de la campioana Germaniei.

Reclamă

De cealaltă parte, Joshua Kimmich, Thomas Muller și Leon Goretzka ar fi fost susținătorii lui Nagelsmann.

Leon Goretzka și Joshua Kimmich au reacționat după demiterea lui Julian Nagelsmann de la Bayern

Leon Goretzka s-a declarat șocat de demiterea lui Julian Nagelsmann, având în vedere că se apropiase de tehnicianul neamț.

Reclamă

„Aş minţi dacă aş spune că ultimele zile nu ne-au afectat. Este întotdeauna extrem în fotbal, totul se întâmplă foarte repede. Aceste ultime zile nu au trecut fără a lăsa urme. Întotdeauna este extrem de dificil. Avem o relaţie care s-a stabilit cu Julian, am petrecut ultimii ani cu el, l-am văzut mai des decât pe familia mea. Pentru noi este un şoc că nu mai este acolo ca antrenor. Personal, nu am avut nicio problemă în legătura cu Julian”, a declarat Leon Goretzka.

„O schimbare de antrenor este întotdeauna dezamăgitoare, pentru că înseamnă şi că noi, jucătorii, nu am fost constant buni şi nu am obţinut rezultate.

Dacă am fi făcut-o, schimbarea antrenorului nu s-ar fi produs. Este o situaţie ciudată, dar ăsta e fotbalul. Mai puţină dragoste şi mai puţină inimă. Trebuie să facem faţă şi să trăim cu această decizie”, a spus și Joshua Kimmich.

Reclamă 4 / 0/3

Thomas Tuchel, prima reacție după ce a semnat cu Bayern

La prima conferință de presă, în calitate de antrenor al lui Bayern, Thomas Tuchel a mărturisit că este onorat de faptul că formația bavareză l-a contactat.

„Am acceptat imediat oferta. Bayern are în ADN să câștige tot. Sunt convins că e o onoare și o distincție să fiu contactat de FC Bayern. Când semnezi contractul, e o onoare mare.

Putem câștiga toate trofeele. Lucrurile s-au întâmplat rapid. Și momentul a fost surprinzător. Nu mă așteptam, nu fusesem contactat înainte. Am înțeles că îmi continui cariera.

Bayern are un lot care se poate lupta la titlu în Premier League. În Anglia și la Paris, știu de puterea lui Bayern. Nimeni nu vrea să joace cu ea. Puterea clubului e gigantică”, a declarat Thomas Tuchel, în cadrul unei conferințe de presă.

Oliver Kahn: „Când l-am semnat pe Nagelsmann, eram convinși că vom lucra cu el pe termen lung!”

„Când l-am semnat pe Julian Nagelsmann pentru FC Bayern în vara lui 2021, eram convinși că vom lucra cu el pe termen lung și acesta a fost obiectivul tuturor. Julian împărtășește aspirația noastră de a juca fotbal de succes și atractiv. Dar acum ne-am dat seama că valoarea echipei noastre, în ciuda câștigării campionatului anul trecut, s-a arătat din ce în ce mai rar. După Cupa Mondială am jucat din ce în ce mai puțin cu succes și atractiv.

Fluctuațiile puternice ale performanței ne pun în pericol obiectivele din acest sezon, dar și dincolo de acest sezon. De aceea am reacționat acum. Personal și în numele lui FC Bayern, aș dori să îi mulțumesc lui Julian și echipei sale de antrenori și să le urez tuturor mult succes pentru viitor”, a spus Oliver Kahn, președintele celor de la Bayern, despre despărțirea de Julian Nagelsmann.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii
Liverpool se gândeşte şi la planul B, dacă varianta Xabi Alonso pică
Premier League • 25 feb., 9:14
Liverpool se gândeşte şi la planul B, dacă varianta Xabi Alonso pică! Numele surpriză de pe lista „cormoranilor”
Bayern Thomas Tuchel nu stat gânduri explicat de ce pleca
Bundesliga • 23 feb., 21:29
„Regretați că ați semnat cu Bayern?” Thomas Tuchel nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat. A spus și de ce va pleca
OFICIAL! Bayern Munchen a anunţat că Thomas Tuchel pleacă de la echipă, după 3 înfrângeri consecutive
Fotbal extern • 21 feb., 12:10
OFICIAL! Bayern Munchen a anunţat că Thomas Tuchel pleacă de la echipă, după 3 înfrângeri consecutive
Bayern Munchen, criză uriaşă! Trei înfrângeri consecutive, iar scaunul lui Tuchel se clatină
Bundesliga • 18 feb., 21:27
Bayern Munchen, criză uriaşă! Trei înfrângeri consecutive, iar scaunul lui Tuchel se clatină