Închide meniul

Barcelona poate să îl piardă pe Robert Lewandowski. Chelsea îl vrea şi ea pe starul de la Bayern Muchen

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 mai 2022, 15:51

Barcelona poate să îl piardă pe Robert Lewandowski. Chelsea îl vrea şi ea pe starul de la Bayern Muchen

Barcelona poate să îl piardă pe Robert Lewandowski

Rober Lewandowski sărbătoreşte titlul câştigat cu Bayern Munchen / Profimedia

Barcelona poate să îl piardă pe Robert Lewandowski (33 de ani). Atacantul polonez a anunțat că vrea să plece de la Bayern Munchen în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul campioanei din Bundesliga mai are un an de contract cu bavarezii, dar nu a ajuns la o înțelegere cu șefii echipei pentru prelungirea înţelegerii. Cea mai sigură destinație ar fi Barcelona, dar Chelsea a intrat pe fir.

Barcelona poate să îl piardă pe Robert Lewandowski

„Catalanii” așteptă ca Bayern să deschidă negocierile în zilele următoare pentru transferul polonezului. Barcelona oferă 35 de milioane de euro pentru Robert Lewandowski, chiar dacă forbalistul este cotat la 50 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Chelsea îl urmăreşte şi ea pe atacant şi vrea „un pas greşit” din partea Barcelonei pentru a-l aduce la formaţia de pe locul trei în Premier League.

Agentul său a facut clare intenţiile lui Robert Lewandowski de a juca la Barcelona și anunţă că gruparea „blaugrană” are prioritate în negocieri.

Reclamă

E foarte posibil ca acesta să fi fost ultimul meu meci la Bayern. Nu pot să spun 100%, dar se poate să fi fost. Vrem să găsim cea mai bună soluție pentru mine și pentru club”, a declarat Robert Lewandowski.

Rămâne Robert Lewandowski la Bayern Munchen până la finalul contractului?

Lewandowski și-a exprimat dorința cu privire la viitorul său, dar șefii lui Bayern Munchen nu sunt convinși că ar trebui să-l lase să plece.

Herbert Hainer, președintele bavarezilor, şi-a exprimat punctul de vedere în legătură cu situaţia polonezului care a marcat 50 de goluri în această stagiune.

Reclamă 4 / 0/3

Din nou vă zic, Robert Lewandowski are contract cu noi până în iunie 2023 și o să continue să joace pentru noi până atunci. Când semnezi un contract, știi foarte bine că nu poți spune că te forțează cineva să-l duci la capăt„, a spus Hainer, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și