Închide meniul

Bayer Leverkusen joacă cu titlul pe masă în următoarea etapă din Bundesliga! Xabi, aproape să rupă blestemul „Neverkusen”

Alex Ioniță Publicat: 6 aprilie 2024, 18:32

Reclamă
Bayer Leverkusen joacă cu titlul pe masă în următoarea etapă din Bundesliga! Xabi, aproape să rupă blestemul „Neverkusen

Bayer Leverkusen joacă cu titlul pe masă în următoarea etapă din Bundesliga

Bayer Leverkusen / Profimedia

Bayer Leverkusen joacă cu titlul pe masă în următoarea etapă din Bundesliga! Trupa lui Xabi Alonso profită de eșecul lui Bayern, care s-a făcut de râs cu Heidenheim!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În etapa cu numărul 28 a sezonului din Germania, Leverkusen s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la Union Berlin. De cealaltă parte, Bayern, principala contracandidată la titlu, a fost învinsă de Heidenheim, cu scorul de 2-3.

Bayer Leverkusen joacă cu titlul pe masă în următoarea etapă din Bundesliga

Astfel, Bayer Leverkusen poate fi campioana Germaniei încă din următoarea etapă a sezonului!

În momentul de față, diferența dintre lider și locul al 2-lea este de 16 puncte. Totuși, au mai rămas doar 6 meciuri pentru fiecare dintre cele două formații, astfel că Bayern poate recupera maxim 18 puncte, în cazul în care își câștigă toate partidele.

Leverkusen este practic la mâna ei, având în vedere că, în situația în care o va învinge pe Bremen în următoarea etapă, bavarezii nu vor mai putea să îi ajungă din urmă, chiar și cu victorii pe linie. Echipa lui Tuchel ar fi la 1 punct în spatele trupei lui Xabi, în situația prezentată anterior.

Reclamă

Xabi Alonso este astfel aproape de a rupe blestemul „Neverkusen”. Formația germană a jucat mai multe finale, de-a lungul existenței sale, dar a reușit să câștige doar o cupă UEFA (1988), o Cupă a Germaniei (1993) și un titlu de campioană al ligii secunde (1979).

Partida dintre Bayer Leverkusen și Werder Bremen se va juca pe data de 14 aprilie, de la ora 18:30 și va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Cum a reuşit Xabi Alonso să o transforme pe Bayer Leverkusen într-o forţă a Europei

Au apărut detalii despre cum a reuşit Xabi Alonso să o transforme pe Bayer Leverkusen într-o forţă a Europei. Antrenorul în vârstă de 42 de ani este de neoprit în Bundesliga şi poate aduce pe BayArena primul titlul din istoria clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Leverkusen este neînvinsă în acest sezon, după 26 de etape. A reuşit chiar să câştige la scor de neprezentare duelul cu Bayern Munchen şi să se distanţeze la 10 puncte de granzii la care Harry Kane înscrie pe bandă rulantă.

Xabi Alonso este văzut drept înlocuitorul perfect al lui Jurgen Klopp la Liverpool. Ibericul a câştigat UEFA Champions League, în 2005, în tricoul „cormoranilor”.

Titularul dintre buturile lui Leverkusen, Lukas Hradecky, a dezvăluit care este atuul pe care îl are Alonso.

„Aduce anumite standarde, o mentalitate de câştigător… te antrenezi aşa cum joci, este aceeaşi intensitate la fiecare meci sau sesiune de antrenament. Acolo este adevăratul secret şi avem destul de clar în minte ceea ce avem de făcut.

La nivel tactic este fantastic. Cum gândim fiecare corner, pressingul şi modul în care ne apărăm. Aduce inteligenţă fotbalistică cu el. Voi nu îl vedeţi zilnic, dar atmosfera pe care a adus-o la Leverkusen, pe care nu o aveam înainte, cred că vine din modul în care a experimentat el fotbalul.

Xabi trăieşte fotbalul aşa cum o făcea când era jucător la Real Madrid şi Liverpool. Aduce o mentalitate de la cluburil de top la care a fost. Aşa a fost de când a venit! E cea mai bună echipă a lui Leverkusen pe care am văzut-o, este al naibii de greu să joci cu noi!„, a declarat Hradecky, potrivit thesun.co.uk.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și