Închide meniul

Bayern, înfrângere neașteptată cu Mainz! Parcurs dezastruos pentru Thomas Tuchel

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 22 aprilie 2023, 20:13

Bayern, înfrângere neașteptată cu Mainz! Parcurs dezastruos pentru Thomas Tuchel

Bayern, înfrângere neașteptată cu Mainz

Thomas Tuchel, în Mainz - Bayern / Profimedia

Bayern a înregistrat o înfrângere neașteptată cu Mainz, 1-3! Pentru Mainz, au marcat Ajorque, Barreiro și Martin, în timp ce unica reușită a campioanei Germaniei a fost semnată de Mane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern are un parcurs dezastruos sub conducerea lui Thomas Tuchel. De la venirea tehnicianului german, bavarezii au înregistrat două victorii, două egaluri și trei înfrângeri.

Bayern, înfrângere neașteptată cu Mainz

Campioana Germaniei a suferit o înfrângere surprinzătoare, 1-3, în fața celor de la Mainz, locul 6 din Bundesliga.

Echipa lui Tuchel a deschis scorul în minutul 29, prin Sadio Mane, ajuns la al şaptelea său gol stagional, şi intra în avantaj la pauză. Bavarezii au condus pe MEWA Arena până în minutul 65, când Ludovic Ajorque a egalat.

A urmat un sfert de oră în care gazdele au dominat, iar oaspeţii au părut că nu au replică. Mainz a preluat conducerea în minutul 73, prin Leandro Barreira, iar Aaron Martin a stabilit scorul final în minutul 79.

Reclamă

Liverpool a învins-o pe Nottingham Forest, 3-2

Liverpool a câștigat sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-2, meciul cu Nottingham Forest, care a contat pentru etapa a 32-a din Premier League. Toate cele cinci goluri au fost înscrise între minutele 47 şi 70.

Pe Anfield, după o primă repriză fără gol, gazdele au deschis scorul prin Diogo Jota, în minutul 47. Neco Williams a egalat destul de repede, în minutul 51, din pasa lui Morgan Gibbs-White.

După doar patru minute, Jota a reuşit dubla, readucând gazdele în avantaj. Nottingham a egalat iarăşi, în minutul 67, când a înscris Morgan Gibbs-White, dar Liverpool a reacţionat rapid. Trent Alexander-Arnold i-a trimis lui Salah şi acesta a stabilit scorul final, marcând din careu, în minutul 70.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Jurgen Klopp este pe locul 7, cu 50 de puncte, la un punct de „zona europeană”.

Thomas Tuchel a acuzat terenul și arbitrii, după ce Bayern a fost eliminată din sferturile Ligii Campionilor

Bayern a fost eliminată din sferturile Ligii Campionilor de Manchester City. Bavarezii au reușit doar un egal, 1-1, în returul cu Manchester City, după 0-3 în Anglia.

La finalul meciului, Thomas Tuchel a acuzat calitatea terenului și a arbitrajului.

„Două lucruri nu s-au ridicat la nivelul jocului de azi: terenul nu a fost în condiții bune și arbitrul a fost de nota E (n.r. cea mai mică notă în Germania).

A fost departe de ceea ce aveam în minte sau ce aveam nevoie. Este greu de digerat. Am jucat cu foarte puțină energie și ritm și am avut foarte puțină convingere, multă incertitudine în jocul nostru.

Au fost atât de multe greșeli simple, dar totuși am avut suficiente șanse să câștigăm jocul. Nu este ceea ce ne-am dorit. Chiar mă așteptam la o evoluție diferită. Pregătirile au fost bune, dar nu am reușit să livrăm pe teren”, a spus Tuchel, citat de dailymail.co.uk.

Reclamă
Recomandări
  • Bayern, înfrângere neașteptată cu Mainz

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și