Închide meniul

Thomas Tuchel, după eliminarea lui Bayern Munchen în sferturile Ligii Campionilor: ”Terenul și arbitrul nu s-au ridicat la nivelul jocului”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 aprilie 2023, 8:26

Thomas Tuchel, după eliminarea lui Bayern Munchen în sferturile Ligii Campionilor: ”Terenul și arbitrul nu s-au ridicat la nivelul jocului”

Thomas Tuchel, după eliminarea lui Bayern Munchen în sferturile Ligii Campionilor

Thomas Tuchel,trimis în tribună, în timpul meciului Bayern Munchen - Manchester City / Profimedia Images

Thomas Tuchel a vorbit după eliminarea lui Bayern Munchen în sferturile Ligii Campionilor. Bavarezii au reușit doar un egal, 1-1, în returul cu Manchester City, după 0-3 în Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui Bayern a dat vina pe terenul de joc și pe arbitrajul lui Clement Turpin pentru faptul că echipa sa nu a avut nicio șansă la o remontada în fața campioanei Angliei.

În prima repriză, francezul a arătat cinci cartonașe galbene și l-a și eliminat pe Upamecano, care a fost însă salvat de VAR. El a întârziat minute bune debutul meciului, din cauza unor probleme tehnice. Pe final, Turpin l-a trimis în tribune pe Tuchel.

Thomas Tuchel, după eliminarea lui Bayern Munchen în sferturile Ligii Campionilor

”Două lucruri nu s-au ridicat la nivelul jocului de azi: terenul nu a fost în condiții bune și arbitrul a fost de nota E (n.r. – cea mai mică notă în Germania).

A fost departe de ceea ce aveam în minte sau ce aveam nevoie. Este greu de digerat. Am jucat cu foarte puțină energie și ritm și am avut foarte puțină convingere, multă incertitudine în jocul nostru.

Reclamă

Au fost atât de multe greșeli simple, dar totuși am avut suficiente șanse să câștigăm jocul. Nu este ceea ce ne-am dorit. Chiar mă așteptam la o evoluție diferită. Pregătirile au fost bune, dar nu am reușit să livrăm pe teren”, a spus Tuchel, citat de dailymail.co.uk.

Real Madrid – Manchester City şi Milan – Inter sunt semifinalele Ligii Campionilor

Real Madrid – Manchester City şi Milan – Inter sunt semifinalele Ligii Campionilor. De altfel, este pentru al doilea an consecutiv când Real Madrid şi Manchester City se întâlnesc în semifinale.

Vor fi două semifinale de foc în Liga Campionilor. Real Madrid şi Manchester City, dar şi derby-ul milanez dintre Milan şi Inter vor oferi un adevărat spectacol. Real Madrid, care este şi deţinătoarea trofeului, s-a calificat în această fază a competiţiei după ce a eliminat-o pe Chelsea în sferturile de finală. Echipa lui Carlo Ancelotti a obţinut o „dublă” victorie cu 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City a trecut şi ea de Bayern Munchen , într-un mod mai clar decât se aştepta toată lumea. După victoria din tur cu 3-0, echipa lui Pep Guardiola a remizat în returul de la Munchen, scor 1-1.

Italia este sigură că va avea o echipă în finală. Milan – Inter este duelul din semifinale. Formaţia lui Stefano Pioli a eliminat pe Napoli, după o dublă manşă intensă. După victoria de la Milano cu scorul de 1-0, Milan a obţinut o remiză la Napoli şi a obţinut calificarea în semifinale.

De cealaltă parte, Inter a trecut de Benfica Lisabona. Inter a deschis scorul pe San Siro, prin golul superb al lui Barella, din minutul 14. Oaspeţii au egalat prin Aursnes, în minutul 38, iar la pauză s-a intrat cu 1-1. Partea secundă a fost mult mai animată. Gazdele au preluat conducerea din nou, în minutul 65, prin Lautaro Martinez şi s-au distanţat la două goluri în minutul 78, prin reuşita lui Correa. Lusitanii au reuşit însă o revenire pe final. Mai întâi a marcat Antonio Silva, în minutul 86, iar Petar Musa a egalat în minutul 90+5.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și