Închide meniul

Bayern Munchen a anunțat transferul lui Noussair Mazraoui! Toate detaliile mutării

Dan Roșu Publicat: 24 mai 2022, 14:40

Bayern Munchen a anunțat transferul lui Noussair Mazraoui! Toate detaliile mutării

Bayern Munchen a anunțat transferul lui Noussair Mazraoui

Noussair Mazraoui semnează contractul cu Bayern Munchen / fcbayern.com

  • Noussair Mazraoui e cotat la 20 de milioane de euro
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Bayern Munchen a anunțat transferul lui Noussair Mazraoui. Jucătorul lui Ajax ajunge la campioana din Bundesliga gratis, fiind liber de contract din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 24 de ani a semnat un contract cu Bayern Munchen, valabil până în 2026. ”Am avut un sentiment bun de la primele discuții avute cu Bayern. Sunt fericit că voi ajunge la unul din cele mai mari cluburi ale Europei.

Bayern Munchen a anunțat transferul lui Noussair Mazraoui

Bayern Munchen tocmai a devenit campioana Germaniei pentru al zecelea an consecutiv și va fi una din candidatele la câștigarea Ligii Campionilor, în sezonul viitor. Am ales acest club, pentru că aici pot câștiga cele mai importante trofee”, a spus Mazraoui, citat de site-ul oficial al bavarezilor.

Reclamă

Marocanul pleacă de la Ajax după cele trei titluri câștigate alături de ”lăncieri”. De asemenea, el a făcut parte din echipa care a făcut furori în Champions League, în sezonul 2018-2019, ajungând în semifinale, după ce a eliminat Juventus și Real Madrid.

Jucătorul de bandă vine după o campanie în care și-a trecut în cont cinci goluri și patru pase decisive, în cele 34 de meciuri dispuatate în toate competițiile.

Reclamă

”Suntem fericiți că Noussair Mazraoui este primul nostru transfer în această perioadă de mercato. A avut oferte din toată Europa, dar a ales să joace la noi, pentru că noi avem planuri clare cu el și vrem să atingem obiective înalte alături de el. Ne place mult mentalitatea lui”, a spus directorul sportiv al lui Bayern, Hasan Salihamidzic.

Bayern Munchen râde de Barcelona

Uli Hoeness, preşedintele de onoare al campioanei Germaniei, a oferit o replică acidă când a fost întrebat despre transferul golgheterului bavarezilor, Robert Lewandowski, la Barcelona.

„Barcelona vrea să îl transfere pe Lewandowski, dar are o datorie de 1.3 miliarde euro. În Germania erau în faliment de mult timp. Bate falimentul la uşă şi ei fac oferte de milioane unui jucător de la Bayern. Nimeni nu vrea ca Lewandowski să plece. Nu am găsit încă un înlocuitor. Poate va rămâne!”, a spus Uli Hoeness, citat de Marca.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona şi Bayern Munchen au început negocierile pentru „Lewa”

Barcelona şi Bayern Munchen au început negocierile pentru Robert Lewandowski. Catalanii au făcut o primă ofertă pentru atacantul polonez, dar campioana din Bundesliga cere mai mult, susţine cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano.

Acesta susţine că planul lui Lewa nu s-a schimbat încă şi că el doreşte o mutare pe Camp Nou. Bayern Munchen nu este însă convinsă să îi dea drumul, mai ales că oficialii nu au găsit încă un eventual înlocuitor al super-golgheterului din Bundesliga.

Jurnalistul Gerard Romero a oferit şi detaliile primei oferte: 32 de milioane de euro + 5 milioane bonusuri. Totuşi, Bayern aşteaptă mai mult pentru jucătorul adus gratis de la Borussia Dortmund, în 2014.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter, ora 13:20, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în Liga Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano
Fotbal extern • 15 apr., 11:23
Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano
Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso
Bundesliga • 13 apr., 13:33
Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso
Thomas Tuchel nu mai e preocupat de lupta la titlu din Bundesliga
Bundesliga • 12 apr., 18:44
„Nu mă uit la meciul lui Leverkusen! O să mă uit la Arsenal” Thomas Tuchel nu mai e preocupat de lupta la titlu din Bundesliga
Gafă monumentală în Arsenal - Bayern! Campioana Germaniei putea primi cel mai caraghios penalty
Liga Campionilor • 10 apr., 9:52
Gafă monumentală în Arsenal – Bayern! Campioana Germaniei putea primi cel mai caraghios penalty! Tuchel: „Nu a avut curaj”
Scandal uriaş după Arsenal - Bayern Munchen 2-2!
Liga Campionilor • 10 apr., 8:15
Scandal uriaş după Arsenal – Bayern Munchen 2-2! „Tunarii” puteau beneficia de un penalty la ultima fază! Ce s-a întâmplat