Închide meniul

Bayern Munchen râde de Barcelona: „Bate falimentul la uşă şi tu îl vrei pe Robert Lewandowski?”

Dragoș Vasile Publicat: 24 mai 2022, 9:50 / Actualizat: 24 mai 2022, 14:40

Bayern Munchen râde de Barcelona: „Bate falimentul la uşă şi tu îl vrei pe Robert Lewandowski?

Bayern Munchen râde de Barcelona, care îl vrea cu orice preţ pe Robert Lewandowski

Robert Lewandowski este golgheterul lui Bayern Munchen / Profimedia

  • Bayern Munchen râde de Barcelona, care îl vrea cu orice preţ pe Robert Lewandowski
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Bayern Munchen râde de Barcelona, care îl vrea cu orice preţ pe Robert Lewandowski. Uli Hoeness, preşedintele de onoare al campioanei Germaniei, a oferit o replică acidă când a fost întrebat despre transferul golgheterului bavarezilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern aşteaptă o ofertă care să înceapă de la 40 de milioane de euro pentru a lua în calcul despărţirea de Robert Lewandowski. Vărful de 33 de ani a avut încă un sezon de excepţie, în care a marcat 50 de goluri în 46 de partide, oferind şi 7 assist-uri.

Bayern Munchen râde de Barcelona, care îl vrea cu orice preţ pe Robert Lewandowski

„Barcelona vrea să îl transfere pe Lewandowski, dar are o datorie de 1.3 miliarde euro. În Germania erau în faliment de mult timp. Bate falimentul la uşă şi ei fac oferte de milioane unui jucător de la Bayern. Nimeni nu vrea ca Lewandowski să plece. Nu am găsit încă un înlocuitor. Poate va rămâne!”, a spus Uli Hoeness, citat de Marca.

Reclamă

Lewandowski, ironizat de fostul său agent: ”Toată viața ai vrut la Real Madrid și acum vrei la Barcelona?”

Robert Lewandowski (33 ani) a fost ironizat de Maikel Barthel, fostul său agent. Impresarul susține că atacantul polonez își dorea să ajungă la Real Madrid, de fapt, iar acum visează să îmbrace tricoul rivalilor de la Barcelona.

Fostul agent al lui Lewandowski a ieșit la atac după ce Pini Zahavi, actualul său agent, a spus că Barcelona este echipa visurilor pentru clientul său.

Reclamă

”Pentru Lewandowski, Bayern este istorie. Robert are ocazia să meargă la clubul la care a visat mereu. De ce Bayern îi refuză această oportunitate?”, a spus Pini Zahavi, citat de Bild.

La scurt timp, Mikel Bartel a reacționat. ”Toată viața ai vrut să mergi la Real Madrid și acum vrei la FC Barcelona? Ok”, a scris agentul pe Twitter.

Barcelona şi Bayern Munchen au început negocierile pentru „Lewa”

Barcelona şi Bayern Munchen au început negocierile pentru Robert Lewandowski. Catalanii au făcut o primă ofertă pentru atacantul polonez, dar campioana din Bundesliga cere mai mult, susţine cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta susţine că planul lui Lewa nu s-a schimbat încă şi că el doreşte o mutare pe Camp Nou. Bayern Munchen nu este însă convinsă să îi dea drumul, mai ales că oficialii nu au găsit încă un eventual înlocuitor al super-golgheterului din Bundesliga.

Jurnalistul Gerard Romero a oferit şi detaliile primei oferte: 32 de milioane de euro + 5 milioane bonusuri. Totuşi, Bayern aşteaptă mai mult pentru jucătorul adus gratis de la Borussia Dortmund, în 2014.

Ce a cerut Robert Lewandowski pentru a semna cu Barcelona

Polonezul a vorbit deja cu antrenorul Barcelonei şi i-a spus care sunt pretențiile sale, a scris jurnalistul Fabrizio Romano pe pagina sa de Twitter.

Barcelona este clubul la care Lewandowski vrea să meargă. Discuțiile dintre cele două cluburi s-ar fi intensificat în ultimele zile. Atacantul ar fi vorbit de două ori cu Xavi, căruia i-a spus care sunt pretențiile pe care le are pentru a semna contractul.

Golgheterul lui Bayern își dorește un contract valabil 3 sezoane. Acest lucru îi sperie pe catalani, în condițiile în care, în 2025, când ar urma să se încheie înțelegerea cu clubul blaugrana, Lewandowski ar avea aproape 37 de ani.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!