Închide meniul

Bayern Munchen a anunțat transferul lui Raphael Guerreiro

Dan Roșu Publicat: 11 iunie 2023, 14:19

Reclamă
Bayern Munchen a anunțat transferul lui Raphael Guerreiro

Bayern Munchen a anunțat transferul lui Raphael Guerreiro

Raphael Guerreiro, noul jucător al lui Bayern Munchen / Profimedia Images

Bayern Munchen a anunțat transferul lui Raphael Guerreiro. Ajuns la final de contract cu Borussia Dortmund, internaţionalul portughez va semna cu bavarezii, a anunţat, duminică dimineaţă, preşedintele clubului, Herbert Hainer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cele două transferuri pe care le-am finalizat, sau pe care suntem pe cale să le finalizăm, nu ne-au costat nimic, deoarece jucătorii erau la final de contract”, a spus el.

Bayern Munchen a anunțat transferul lui Raphael Guerreiro

Cu o zi înainte, vorbind cu radiodifuzorul DAZN înainte de finala Ligii Campionilor, Karl-Heinz Rummenigge, membru al Consiliului de Supraveghere al clubului, subliniase: „Cu Laimer şi Guerreiro, am obţinut jucători buni”.

În timp ce sosirea mijlocaşului defensiv Konrad Laimer a fost oficializată vineri, pe o perioadă de patru ani, clubul nu a anunţat încă oficial semnătura lui Raphaël Guerreiro şi, mai ales, durata contractului său la Bayern.

O nouă mutare pe axa Dortmund – Munchen

Fabrizio Romano a anunţat și el că portughezul va merge la Munchen săptămâna viitoare, acolo unde va efectua vizita medicală. Potrivit jurnalistului italian, Guerreiro va semna un contract valabil până în iunie 2026 din postura de jucător liber de contract.

Reclamă

Ajuns la Dortmund în 2016 de la Lorient, pentru suma de 12 milioane de euro, Guerreiro a părăsit-o pe BVB la finalul acestui sezon, după ce contractul i-a expirat.

Potrivit lui Sebastian Kehl, directorul sportiv al clubului, Guerreiro voia o înţelegere mai lungă cu echipa din Dortmund şi nu a fost de acord cu propunerea de prelungire pe două sezoane. Acum, portughezul se va reîntâlni cu Thomas Tuchel la Bayern.

Raphael Guerreiro a îmbrăcat tricoul lui Dortmund de 224 de ori. În sezonul recent încheiat, portughezul a fost cel mai bun pasator din Bundesliga. Dortmund a pierdut titlul în faţa lui Bayern în ultima etapă, după ce a remizat pe teren propriu cu Mainz, în timp ce Bayern s-a impus pe terenul lui Koln.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate acestea, Dortmund are deja un înlocuitor. Vicecampiona din Germania a semnat cu Ramy Bensebaini, jucător liber de contract care a evoluat ultima oară la Borussia Monchengladbach.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și