Închide meniul

Bayern Munchen a transferat de la Tottenham, după ce l-a ratat pe Radu Drăgușin. Mutarea la care nimeni nu se aștepta

Alex Ioniță Publicat: 11 ianuarie 2024, 14:48

Reclamă
Bayern Munchen a transferat de la Tottenham, după ce l-a ratat pe Radu Drăgușin. Mutarea la care nimeni nu se aștepta

Bayern Munchen a transferat de la Tottenham, după ce l-a ratat pe Radu Drăgușin.

Eric Dier, în timpul unui meci / Profimedia

Bayern Munchen a transferat de la Tottenham, după ce l-a ratat pe Radu Drăgușin. Oficialii formației din Germania s-au mișcat rapid și au adus la echipă un fundaș cu 49 de selecții în echipa națională a Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Eric Dier, fundaș de 29 de ani care este cotat la suma de 12 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Acesta urmează să se alăture lotului pregătit de Thomas Tuchel.

Bayern Munchen a transferat de la Tottenham, după ce l-a ratat pe Radu Drăgușin. Mesajul transmis de Thomas Tuchel

Anunțul mutării a fost făcut de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare. Acesta a dezvăluit faptul că fundașul englez a fost cumpărat în schimbul unei sume de aproximativ 4 milioane de euro.

Oficialii lui Spurs au acceptat oferta, având în vedere faptul că l-au achiziționat pe Radu Drăgușin, care acoperă poziția lăsată liberă de internaționalul englez.

Reclamă

Thomas Tuchel, antrenorul celor de la Bayern, a dezvăluit faptul că și l-a dorit sub comanda sa pe Dier:

„Este un specialist pe poziția de fundaș central. Pentru asta l-am adus, dar poate juca și fundaș dreapta, stânga. De asemenea, se poate integra și într-un sistem cu 3 fundași. În urmă cu ceva timp, juca și pe poziția de număr 6 în Premier League”, a declarat antrenorul bavarezilor, citat de jurnalistul menționat anterior.

Eric Dier și-a început cariera la Sporting Lisabona. A fost împrumutat în 2011 la Everton, dar s-a întors la formația portugheză după un an și jumătate. În cele din urmă, a fost achiziționat de Tottenham în anul 2014, în schimbul sumei de 5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia şefilor lui Bayern Munchen după ce Radu Drăguşin a refuzat oferta campioanei Germaniei şi a ales să semneze cu Tottenham

Potrivit Sky Sport Italia, conducerea lui Bayern Munchen a fost uluită de decizia lui Drăguşin. Şefii campioanei Germaniei au catalogat decizia ca una „inexplicabilă”.

Potrivit impresarului Florin Manea, oferta salarială a lui Bayern Munchen a fost mai bună decât cea a lui Tottenham Hotspur. Şi comisionul pe care impresarul lui Radu Drăguşin ar fi trebuit să îl încaseze era mai mare.

Bayern Munchen îi are în prezent, pe postul lui Drăguşin, pe Matthijs de Ligt, Dayot Upamecano şi Kim Min-Jae. Tottenham Hotspur îi are pe postul lui Drăguşin pe Micky van de Ven, pe Cristian Romero, care e momentan accidentat, pe Ben Davies şi pe Eric Dier, care ar urma să fie transferat, potrivit lui Fabrizio Romano.

Managerul lui Spurs, Ange Postecoglou, i-a cerut urgent un fundaş conducerii grupării din Premier League. Astfel, Radu Drăguşin ar putea debuta la Tottenham chiar etapa viitoare, în derby-ul cu Manchester United, care se dispută duminică, de la ora 18:30, pe Old Trafford.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și