Închide meniul

Reacţia şefilor lui Bayern Munchen după ce Radu Drăguşin a refuzat oferta campioanei Germaniei şi a ales să semneze cu Tottenham!

Bogdan Stănescu Publicat: 10 ianuarie 2024, 23:06

Reclamă
Reacţia şefilor lui Bayern Munchen după ce Radu Drăguşin a refuzat oferta campioanei Germaniei şi a ales să semneze cu Tottenham!

Reacţia şefilor lui Bayern Munchen după ce Radu Drăguşin a refuzat oferta campioanei Germaniei

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Genoa/ Profimedia Images

Decizia lui Radu Drăguşin de a alege Tottenham Hotspur în detrimentul lui Bayern Munchen i-a surprins foarte tare pe şefii campioanei Germaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Sky Sport Italia, conducerea lui Bayern Munchen a fost uluită de decizia lui Drăguşin. Şefii campioanei Germaniei au catalogat decizia ca una „inexplicabilă”.

Reacţia şefilor lui Bayern Munchen după ce Radu Drăguşin a refuzat oferta campioanei Germaniei şi a ales să semneze cu Tottenham

Potrivit impresarului Florin Manea, oferta salarială a lui Bayern Munchen a fost mai bună decât cea a lui Tottenham Hotspur. Şi comisionul pe care impresarul lui Radu Drăguşin ar fi trebuit să îl încaseze era mai mare.

Bayern Munchen îi are în prezent, pe postul lui Drăguşin, pe Matthijs de Ligt, Dayot Upamecano şi Kim Min-Jae. Tottenham Hotspur îi are pe postul lui Drăguşin pe Micky van de Ven, pe Cristian Romero, care e momentan accidentat, pe Ben Davies şi pe Eric Dier, care ar urma să fie transferat, potrivit lui Fabrizio Romano.

Managerul lui Spurs, Ange Postecoglou, i-a cerut urgent un fundaş conducerii grupării din Premier League. Astfel, Radu Drăguşin ar putea debuta la Tottenham chiar etapa viitoare, în derby-ul cu Manchester United, care se dispută duminică, de la ora 18:30, pe Old Trafford.

Reclamă

Florin Manea, ultimele detalii despre transferul istoric al lui Radu Drăguşin! Durata contractului şi de ce a refuzat Bayern

Florin Manea a dat toate detaliile despre transferul istoric al lui Radu Drăguşin. Impresarul se află la Londra cu Radu Drăguşin. Florin Manea a precizat că nimic nu mai poate opri trecerea lui Drăguşin la Tottenham.

Da, totul e ok, trebuie să termine vizita medicală şi după aia o să fie ok. Deocamdată nu a semnat, dar urmează. Ne-am înţeles pe 5 ani şi jumătate, dar vedem după ce semnăm.

Reclamă 4 / 0/3

S-ar părea că ar mai vrea Tottenham un an în plus, vedem. 

(n.r.: Cum aţi ajuns să refuzaţi Bayern?) Ideea a fost că noi deja eram hotărâţi cu Tottenham. Bayern a apărut din senin, a fost o onoare şi o surpriză pentru noi. A fost greu să luăm o decizie, mai ales că vorbeam cu Tottenham cu o săptămână-două înainte, ne-am făcut planul, şi familia.

Eu lucrez la Londra, am zis, gata, suntem împreună”, a declarat Florin Manea în exclusivitate pentru AntenaSport.

Radu Drăgușin a postat un mesaj de despărţire pentru fanii „grifonilor”, dar l-a şters la scurt timp distanţă! Ce le transmitea

Radu Drăgușin a postat un mesaj de despărţire pe contul său de Instagram pentru fanii „grifonilor”, dar l-a şters la scurt timp distanţă.

Jucătorul transferat de către Tottenham a fost legitimat la Genoa încă din perioada în care echipa activa în Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY. În tricoul „grifonilor” a adunat 62 de partide în care a reușit să marcheze de 6 ori și să ofere o pasă decisivă.

Înainte de a fi prezentat oficial de Tottenham, fundașul echipei naționale a postat un mesaj pentru fanii celor de la Genoa, prin intermediul contului oficial de Instagram. Radu Drăgușin le-a mulțumit suporterilor echipei din Serie A și a menționat faptul că nu va uita niciodată momentele frumoase petrecute în tricoul „grifonilor”.

„Dragi genovezi,

Reclamă

Este greu să explic în doar câteva cuvinte o perioadă de viață care a însemnat atât de mult pentru mine. Voi încerca totuși.

Este greu să scriu atât de multe pagini emoționante deodată.

„Sunt momente în viaţă când două căi se despart”

Este dificil, să uit pașii pe care i-am făcut împreună, de la visul de promovare până la aceste luni în Serie A: nu îi voi uita, de fapt îi voi purta aproape de suflet. Pentru totdeauna.

Este greu, dar sunt momente în viață când două căi se despart.

Îmi va fi dor să mă bucur pe un stadion de vis, să sar cu voi la finalul meciurilor, să mă întorc spre peluză și să simt fiorii, să glumesc pentru că mă încadrează cu camera. Îmi va fi dor de toată dragostea voastră.

Mulțumesc Genoa, mulțumesc genovezi: veți fi mereu în inima mea. Vreau să vă salut așa, cu cuvinte puține, dar sincere. Vă iubesc atât de mult”, a fost mesajul postat de Radu Drăgușin.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și