Închide meniul
NEWS ALERT

Bayern Munchen l-a demis pe Julian Nagelsmann! Fabrizio Romano a anunţat că Thomas Tuchel este noul antrenor al campioanei Germaniei

Cosmin Olteanu Publicat: 23 martie 2023, 23:58

Bayern Munchen l-a demis pe Julian Nagelsmann! Fabrizio Romano a anunţat că Thomas Tuchel este noul antrenor al campioanei Germaniei

Bayern Munchen l-a demis pe Julian Nagelsmann

Julian Nagelsmann / Profimedia

  • Bayern Munchen l-a demis pe Julian Nagelsmann

Bayern Munchen l-a demis pe Julian Nagelsmann! Faimosul jurnalist Fabrizio Romano, dar și presa din Germania, anunță că Thomas Tuchel, aflat liber de contract după despărțirea de Chelsea, va fi noul antrenor al campioanei Germaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea demiterii lui Nagelsmann vine după ce Bayern a eliminat-o pe PSG, din optimile Champions League. Însă, în campionat, formația bavareză nu o duce strălucit, aceasta aflându-se pe locul 2, cu 52 de puncte obținute.

Bayern Munchen l-a demis pe Julian Nagelsmann

Faimosul jurnalist Fabrizio Romano a anunțat că Bayern l-a demis pe Julian Nagelsmann, în locul acestuia urmând să fie adus Thomas Tuchel: „Ştirea oferită în exclusivitate a fost confirmată. Thomas Tuchel a devenit antrenorul lui Bayern, s-a ajuns la un acord total. A acceptat deja postul! Contractul a fost aprobat, documentele se pregătesc în această noapte”.

Reclamă

Informaţia a fost confirmată şi de jurnaliştii de la bild.de. Thomas Tuchel o va prelua pe campioana Germaniei şi de luni va veni la antrenamentele echipei. Va debuta chiar în derby-ul din Bundesliga, Bayern – Borussia Dortmund, care este programat pe 1 aprilie.

Reclamă

Julian Nagelsmann, cel mai scump antrenor din istoria fotbalului

În vara lui 2021, Bayern plătea 20 de milioane de euro pentru aducerea lui Julian Nagelsmann de la RB Leipzig. Astfel, Nagelsmann a devenit cel mai scump antrenor din istoria fotbalului.

Julian Nagelsmann, furios din cauza informațiilor scăpate din interiorul clubului

Recent, Julian Nagelsmann a avut o declarație dură, legată de „cârtițele” din interiorul clubului, care dau informații presei.

„Sunt furios! Persoana care transmite informațiile presei dăunează fiecărui jucător, asta nu este în interesul echipei. Cârtițele sunt specii protejate, așa că descoperirea lor este foarte, foarte complicată. Care este scopul celui care transmite astfel de lucruri, la ce speră? Motivul este clar pentru mine. Nu cred că presa plătește 500.000 de euro pentru informații de genul acesta. Nu cred că poate fi vorba de bani. Dacă vor să-mi facă rău, atunci așa să fie. Dar, de asemenea, e neplăcut pentru fiecare jucător și pur și simplu nu este în spiritul jocului.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine este important să mă pot uita în oglindă. Cum mă comport cu jucătorii mei? Cum mă comport cu colegii mei antrenori? Să sperăm că acea persoană nu se va putea privi în oglindă pentru că pur și simplu nu este o cale de urmat. Este vorba despre lucruri la care mă gândesc de ani de zile, cum îmi construiesc ideile și cum încerc să-mi pregătesc jucătorii. Nu e vorba că putem fi descifrați, dar bineînțeles că nu ușurează viața jucătorilor dacă adversarii ne pot analiza deja. Voi vorbi din ce în ce mai puțin tuturor celor care publică apoi așa ceva. Ca jurnalist, nu cred că este un lucru bun – iar cel care îl transmite informațiile este și mai rău”, a declarat Nagelsmann, recent, citat de Sport1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii
Liverpool se gândeşte şi la planul B, dacă varianta Xabi Alonso pică
Premier League • 25 feb., 9:14
Liverpool se gândeşte şi la planul B, dacă varianta Xabi Alonso pică! Numele surpriză de pe lista „cormoranilor”
Bayern Thomas Tuchel nu stat gânduri explicat de ce pleca
Bundesliga • 23 feb., 21:29
„Regretați că ați semnat cu Bayern?” Thomas Tuchel nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat. A spus și de ce va pleca
OFICIAL! Bayern Munchen a anunţat că Thomas Tuchel pleacă de la echipă, după 3 înfrângeri consecutive
Fotbal extern • 21 feb., 12:10
OFICIAL! Bayern Munchen a anunţat că Thomas Tuchel pleacă de la echipă, după 3 înfrângeri consecutive
Bayern Munchen, criză uriaşă! Trei înfrângeri consecutive, iar scaunul lui Tuchel se clatină
Bundesliga • 18 feb., 21:27
Bayern Munchen, criză uriaşă! Trei înfrângeri consecutive, iar scaunul lui Tuchel se clatină