Închide meniul

Bayern Munchen, pe urmele lui Harry Kane. Atacantul englez ar putea ajunge în Bundesliga

Alex Ioniță Publicat: 27 iunie 2023, 15:00

Reclamă
Bayern Munchen, pe urmele lui Harry Kane. Atacantul englez ar putea ajunge în Bundesliga

Bayern Munchen, pe urmele lui Harry Kane

Foto: Profimedia

Bayern Munchen, pe urmele lui Harry Kane. Fotbalistul s-ar afla în vizorul formației bavareze. Căpitanul celor de la Tottenham nu mai vrea să joace la formația londoneză, așa că Bayern poate fi următoarea destinație a englezului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Sky Sport Germania, citați de agerpres.ro, jucătorul în vârstă de 29 de ani ar dori să se transfere la echipa bavareză. Oficialii echipei ar fi purtat deja discuții cu anturajul jucătorului.

Bayern Munchen, pe urmele lui Harry Kane. Bavarezii îl doresc pe căpitanul lui Tottenham

Conform sursei menționate anterior, oficialii lui Bayern Munchen l-ar fi contactat deja pe Kane, prin intermediul fratelui său, care îi este și impresar. Germanii nu mai au opțiuni solide în atac, iar din cauza acestui lucru încearcă să forțeze o mutare, în această vară.

Atacantul lui Tottenham s-a aflat mult timp și pe radarul celor de la Real Madrid. Totuși, spaniolii doresc transferul star-ului Kylian Mbappe, de la Paris Saint-Germain, iar o altă mutare în această vară este puțin probabilă, așa că englezul nu va ajunge pe Santiago Bernabeu, în această perioadă de mercato.

Harry Kane este un produs al academiei lui Tottenham. Acesta este legitimat la echipa mare a clubului din 2011. În cariera sa a mai fost împrumutat la Leyton Orient, Millwall, Norwich și Leicester. Din anul 2013 a rămas în lotul lui Spurs.

Reclamă

În total, atacantul cotat la 90 de milioane de euro a adunat 435 de meciuri în tricoul echipei londoneze. În aceste partide a reușit să marcheze 280 de goluri și a oferit 64 de pase decisive.

De asemenea, Kane este component al echipei naționale a Angliei. Acesta a debutat în martie 2015, în cadrul unui meci dintre Anglia și Lituania. Acesta a reușit să și marcheze în minutul 73 al partidei, printr-o lovitură de cap. De atunci, acesta a adunat 84 de meciuri pentru selecționata țării sale și a reușit să marcheze 58 de goluri.

Raphael Guerreiro a fost prezentat oficial la Bayern Munchen

În vârstă de 29 de ani, Guerreiro s-a născut în Franţa şi şi-a început cariera profesionistă la SM Caen, în 2010. Înainte de a ajunge la Borussia Dortmund, el a evoluat şi la FC Lorient, echipă care l-a vândut la BVB pentru 12 milioane de euro în vara anului 2016.

Reclamă 4 / 0/3

La prezentarea oficială, Guerreiro a recunoscut că nu a stat prea mult pe gânduri înainte de a semna cu Bayern Munchen.

„Cand m-au sunat cei de la Bayern, am luat o decizie repede. Este o onoare pentru mine să pot juca pentru acest mare club şi îl apreciez mult şi pe Thomas Tuchel de când am lucrat împreună la Dortmund. Sunt un jucător care vrea mereu mingea. Totul este despre a controla jocul şi vreau să creez ocazii. Voi da totul pentru a câştiga cât mai multe trofee. Aceasta este filosofia lui FC Bayern”, a declarat Raphael Guerreiro, potrivit fcbayern.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și