Închide meniul

Real Madrid şi PSG sunt la un pas să bată palma! Cât oferă madrilenii pentru Mbappe

Alex Masgras Publicat: 25 iunie 2023, 18:35

Reclamă
Real Madrid şi PSG sunt la un pas să bată palma! Cât oferă madrilenii pentru Mbappe

Real Madrid şi PSG sunt la un pas să bată palma! Cât oferă madrilenii pentru Mbappe

Kylian Mbappe / ProfiMedia

Real Madrid şi PSG sunt la un pas să bată palma! Kylian Mbappe este tot mai aproape de Santiago Bernabeu, după ce a anunţat conducerea pariziană că nu vrea să ăşi prelungească contractul cu campioana din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a nu îl pierde gratis vara viitoare, PSG este dispusă să îl vândă pe atacantul francez în această perioadă de mercato, iar Real Madrid este aproape de a realiza transferul.

Real Madrid şi PSG sunt la un pas să bată palma! Cât oferă madrilenii pentru Mbappe

Potrivit jurnalistului Tomas Gonzalez-Martin, PSG vrea 200 de milioane de euro pentru Mbappe plus 50 de milioane de euor sub formă de bonusuri.

Real Madrid este pregătită să ofere cele 200 de milioane de euro pentru a îl aduce pe Mbappe pe Santiago Bernabeu, dar singurul lucru care a mai rămas de pus la punct este legat de bonusuri. Madrilenii vin cu o propunere mai mică, de 20 de milioane de euro.

Mama lui Kyilian Mbappe, care este şi agentul jucătorului francez, pune presiune pe emirul din Qatar pentru ca transferul la Real Madrid să se finalizeze cât mai repede, a mai anunţat sursa mai sus menţionată.

Reclamă

Spaniolii anunţau că Real Madrid era dispusă să aştepte un an până la aducerea atacantului francez, dar scrisoarea lui Mbappe prin care anunţa conducerea lui PSG că nu îşi doreşte să îşi prelungească contractul a grăbit lucrurile. De asemenea, plecarea lui Benzema de la Real Madrid îi face loc lui Mbappe pe Bernabeu, în condiţiile în care PSG vrea neapărat să îl vândă pe acesta în vară.

Kylian Mbappe, despre lupta pentru Balonul de Aur cu Messi și Haaland

Kylian Mbappe a vorbit deschis despre lupta pentru Balonul de Aur cu Lionel Messi și Erling Haaland. Atacantul francez al lui PSG a declarat, luni seară, că este optimist în privinţa câştigării trofeului.

„Întotdeauna este dificil să vorbeşti despre un trofeu individual, deoarece trebuie să te pui singur în faţă şi este un lucru care nu este neapărat bine primit de publicul larg. Dar este un trofeu individual.

Reclamă 4 / 0/3

Cu noile criterii, trebuie să faci o impresie, să atragi atenţia şi să ai un impact. Cred că îndeplinesc aceste criterii, aşa că aş spune da, dar cei care votează sunt oamenii (de fapt, jurnaliştii, n.r.). Dar sunt încă optimist”, a spus Mbappe.

Verdictul va fi dat pe 30 octombrie. Lista nominalizaţilor pentru Balonul de Aur va fi anunţată la 6 septembrie.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată Vezi toate știrile
Citește și