Închide meniul

Robert Lewandowski, ironizat de fostul său agent: ”Toată viața ai vrut la Real Madrid și acum vrei la Barcelona?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 mai 2022, 17:39

Robert Lewandowski, ironizat de fostul său agent: ”Toată viața ai vrut la Real Madrid și acum vrei la Barcelona?”

Robert Lewandowski, acuzaţii dure la adresa celor de la Bayern Munchen

Robert Lewandowski, în timpul unui meci pentru Bayern / Profimedia

Robert Lewandowski (33 ani) a fost ironizat de Maikel Barthel, fostul său agent. Impresarul susține că atacantul polonez își dorea să ajungă la Real Madrid, de fapt, iar acum visează să îmbrace tricoul rivalilor de la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern aşteaptă o ofertă care să înceapă de la 40 de milioane de euro pentru a lua în calcul despărţirea de Robert Lewandowski. Vărful de 33 de ani a avut încă un sezon de excepţie, în care a marcat 50 de goluri în 46 de partide, oferind şi 7 assist-uri.

Robert Lewandowski, ironizat de fostul său agent

Fostul agent al lui Lewandowski a ieșit la atac după ce Pini Zahavi, actualul său agent, a spus că Barcelona este echipa visurilor pentru clientul său.

Pentru Lewandowski, Bayern este istorie. Robert are ocazia să meargă la clubul la care a visat mereu. De ce Bayern îi refuză această oportunitate?”, a spus Pini Zahavi, citat de Bild.

La scurt timp, Mikel Bartel a reacționat. ”Toată viața ai vrut să mergi la Real Madrid și acum vrei la FC Barcelona? Ok”, a scris agentul pe Twitter.

Reclamă

Barcelona şi Bayern Munchen au început negocierile pentru Robert Lewandowski

Barcelona şi Bayern Munchen au început negocierile pentru Robert Lewandowski. Catalanii au făcut o primă ofertă pentru atacantul polonez, dar campioana din Bundesliga cere mai mult, susţine cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano.

Acesta susţine că planul lui Lewa nu s-a schimbat încă şi că el doreşte o mutare pe Camp Nou. Bayern Munchen nu este însă convinsă să îi dea drumul, mai ales că oficialii nu au găsit încă un eventual înlocuitor al super-golgheterului din Bundesliga.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnalistul Gerard Romero a oferit şi detaliile primei oferte: 32 de milioane de euro + 5 milioane bonusuri. Totuşi, Bayern aşteaptă mai mult pentru jucătorul adus gratis de la Borussia Dortmund, în 2014.

Ce a cerut Robert Lewandowski pentru a semna cu Barcelona

Polonezul a vorbit deja cu antrenorul Barcelonei şi i-a spus care sunt pretențiile sale, a scris jurnalistul Fabrizio Romano pe pagina sa de Twitter.

Barcelona este clubul la care Lewandowski vrea să meargă. Discuțiile dintre cele două cluburi s-ar fi intensificat în ultimele zile. Atacantul ar fi vorbit de două ori cu Xavi, căruia i-a spus care sunt pretențiile pe care le are pentru a semna contractul.

Golgheterul lui Bayern își dorește un contract valabil 3 sezoane. Acest lucru îi sperie pe catalani, în condițiile în care, în 2025, când ar urma să se încheie înțelegerea cu clubul blaugrana, Lewandowski ar avea aproape 37 de ani.

Robert Lewandowski: ”A fost probabil ultimul meu meci la Bayern!”

Robert Lewandowski a fost integralist în Wolfsburg – Bayern 2-2, în ultima etapă a sezonului în Bundesliga. Polonezul a anunțat că, probabil, acesta a fost ultimul său meci în tricoul campioanei Germaniei.

„Este foarte posibil ca acesta să fi fost ultimul meu meci pentru Bayern. Nu sunt sigur 100%, dar probabil asta a fost. Vrem să găsim cea mai bună soluție pentru mine și pentru club„, a spus Robert Lewandowski, pentru Viaplay Sport Polska, citat de Fabrizio Romano.

Alături de Bayern Munchen, Lewandowski a câştigat 19 trofee în cele 8 sezoane, printre care 8 titluri în Bundesliga, UEFA Champions League (2019), Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor (2020).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și