Închide meniul

Bayern profită de criza de la Barcelona! Planul pus la cale pentru a ”bloca” transferul lui Robert Lewandowski

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 iulie 2022, 10:28

Bayern profită de criza de la Barcelona! Planul pus la cale pentru a ”bloca” transferul lui Robert Lewandowski

Bayern profită de criza de la Barcelona

Robert Lewandowski, în timpul unui meci pentru Bayern / Profimedia

Bayern profită de criza de la Barcelona. Catalanii nu au mărit oferta de 40 de milioane pentru Robert Lewandowski (33 ani), astfel că atacantul polonez a revenit la antrenamentele bavarezilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern cere 50 de milioane de euro în schimbul golgheterului Germaniei, însă problemele financiare o împiedică pe Barcelona să realizeze transferul.

Bayern profită de criza de la Barcelona

Șefii lui Bayern, Oliver Kahn și Hasan Salihamidzic, nici nu au vrut să audă de oferta făcută de Barcelona, potrivit Bild. Sursa citată scrie că, deși spaniolii au anunțat că echipa lui Xavi a venit cu o nouă sumă de transfer, informația nu este adevărată.

Singura variantă prin care bavarezii ar accepta mutarea ar fi o sumă de nerefuzat, care pornește de la 50 de milioane de euro. Totuși, ținând cont de criza de pe Camp Nou, este greu de crezut că Joan Laporta&co dispun de resurse financiare.

Astfel, campioana Germaniei vrea să profite și să îl păstreze pe Robert Lewandowski până în vara lui 2023, când îi expiră contractul. Atacantul s-a întors recent în Germania, unde va participa la antrenamente cu actuala sa echipă.

Reclamă

Lewandowski va fi prezent la antrenamentele lui Bayern

Robert Lewandowski (33 ani) va fi prezent la antrenamentele lui Bayern, deşi îşi doreşte cu orice preţ să se transfere la Barcelona. Cele două cluburi nu s-au înţeles până acum, astfel că atacantul este nevoit să aştepte.

Astfel, neavând încotro, Robert Lewandowski va fi prezent la reluarea antrenamentelor echipei de marţi, anunţă Sky Sport. Sursa citată susţine că are informaţii potrivit cărora atacantul polonez Robert Lewandowski nu va lipsi de la şedinţa de pregătire de marţi.  

Conform sursei citate, Lewandowski nu s-a râzgândit şi aşteaptă să se ajungă la o înţelegere între Bayern şi Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu vreau decât să plec de la Bayern. Loialitatea și respectul sunt mai importante decât munca în sine. Cel mai potrivit lucru ar fi să găsim o soluție împreună. Ceva din mine a murit. Vreau să plec de la Bayern pentru a avea parte de mai multe emoții în viața mea”, spunea Robert Lewandowski luna trecută, potrivit sport.onet.pl.

Bayern Munchen, replică istorică pentru Barcelona în cazul transferului lui „Lewa”  

Bayern Munchen a avut o replică istorică pentru Barcelona, în legătură cu transferul lui Robert Lewandowski. Conform jurnalistului de la The Athletic, Raphael Honigstein, bavarezii i-au ironizat pe catalani.

Barcelona şi-ar fi dorit ca banii pe care îi vor cheltui pentru aducerea pe Camp Nou a lui Lewandowski să fie trimişi în conturile bavarezilor. Tranzacția ar fi fost făcută în mai multe tranşe, în următorii doi ani. Campionii din Bundesliga au răspuns cu aroganţă.

„Bayern i-a spus Barcelonei că nu vrea să primească banii în rate pentru că nimeni nu poate garanta că Barcelona va mai exista în următorii ani. Aceştia vor toţi banii în această vară”, a spus Raphael Honigstein, citat de sportbible.com.

Pe de altă parte, starul lui Bayern Munchen își dorește să ajungă cu orice preț pe Camp Nou, iar ultima veste oferită de agentul său, Pini Zavahi, îi dă „aripi” polonezului, precum și oficialilor catalani.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” Vezi toate știrile
Citește și