Închide meniul

Bild, anunţ clar despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Bayern Munchen!

Dragoș Vasile Publicat: 3 iulie 2022, 18:52

Reclamă
Bild, anunţ clar despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Bayern Munchen!

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria fotbalului / Profimediaimages

Jurnaliştii de la Bild au făcut un anunţ clar despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Bayern Munchen. Superstarul portughez vrea să plece cu orice preţ de la Manchester United, care va evolua în Europa League în următorul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a revenit pe Old Trafford în vara anului trecut, după ce s-a despărţit de Juventus. Atacantul a mai evoluat în tricoul „diavolilor” în perioada 2003-2009, până la transferul la Real Madrid. 24 de goluri și trei assist-uri în 39 de partide sunt cifrele lui Cristiano Ronaldo din stagiunea precedentă.

Bild, anunţ clar despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Bayern Munchen

Cristiano Ronaldo vrea să se transfere de urgenţă, iar cluburile importante din Europa au intrat în alertă. Deşi a ajuns la 37 de ani, câştigătorul a cinci Baloane de Aur este pe lista mai multor echipe importante. Printre acestea se numără şi Bayern, însă mutarea se nu poate realiza.

Bild anunţă că şefii lui Bayern s-au interesat de CR7, dar au renunţat în momentul în care salariul său a fost adus în discuţie. Ronaldo câştigă aproximativ 500.000 de euro săptămânal, ceea ce reprezintă o mare problemă pentru campioana Germaniei.

Astfel, este puţin probabil ca Ronaldo să ajungă pe Allianz Arena. Chelsea, Napoli, PSG şi chiar AS Roma sunt posibile destinaţii pentru superstarul portughez.

Reclamă

Cristiano Ronaldo ar fi cerut să plece de la Manchester United

Cristiano Ronaldo ar fi cerut să fie lăsat să plece de la Manchester United dacă va primi o ofertă mai bună de la o echipă europeană puternică, conform cotidianului englez Daily Mail.

Daily Mail a publicat în versiunea sa online o informaţie ”pe surse” care confirmă faptul că atacantul Cristiano Ronaldo a cerut conducerii clubului Manchester United să îl lase să plece în cazul în care jucătorul ar primi o ofertă financiară satisfăcătoare pentru seazonul viitor.

Atacantul în vîrstă de 37 de ani a luat această decizie după ce în ultima perioadă au apărut semnale că Bayern Munchen şi Chelsea Londra ar fi interesate de serviciile sale.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo îşi doreşte să evolueze anul viitor în Champions League, iar Manchester United nu s-a calificat pentru această competiţie. Portughezul estimează că mai poate evolua la nivel înalt încă trei sau patru sezoane.

Cristiano Ronaldo ar fi nemulțumit și de campania de transferuri dezamăgitoare a celor de la United, care n-au transferat niciun jucător. În schimb, „diavolii” i-au pierdut pe Nemanja Matic și Paul Pogba.

Erik ten Hag vrea să-l păstreze pe Cristiano Ronaldo

Erik ten Hag, noul antrenor al lui Manchester United, are planuri mari cu Cristiano Ronaldo şi îl vrea în continuare pe starul portughez la echipă. Antrenorul olandez este văzut de către suporteri drept un adevărat salvator, în special pentru stilul excepţional de joc pe care „lăncierii” l-au arătat sub comanda sa.

„Aștept cu nerăbdare să lucrez cu Ronaldo. Este un gigant, pentru tot ce a arătat până acum și pentru cât de ambițios este. Vreau să-l țin la Manchester United, desigur. El a fost foarte important pentru acest club și poate produce statistici grozave”, a spus Erik ten Hag conform presei din Olanda.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” Vezi toate știrile
Citește și