Închide meniul

Cât costă „transferul” uriaş al lui Xabi Alonso. Bayern Munchen şi Liverpool luptă pentru semnătura lui

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 februarie 2024, 12:51

Cât costă „transferul uriaş al lui Xabi Alonso. Bayern Munchen şi Liverpool luptă pentru semnătura lui

Cât costă "transferul" uriaş al lui Xabi Alonso

Xabi Alonso, în timpul unui meci al lui Bayer Leverkusen - Profimedia Images

Cât costă „transferul” uriaş al lui Xabi Alonso este un detaliu dezvăluit de presa din Germania. Antrenorul lui Bayer Leverkusen rămâne una dintre priorităţile lui Bayern Munchen, dacă va prelua echipa după plecarea lui Thomas Tuchel la finalul sezonului sau dacă va ajunge la Liverpool în locul lui Jurgen Klopp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sub contract până în iunie 2026, bascul nu are o clauză scrisă pentru a părăsi Leverkusen în această vară, potrivit Sky Sport din Germania. Cu toate acestea, Xabi Alonso ar fi primit asigurări că nu va fi blocat în cazul în care ofertele vor veni.

Cât costă „transferul” uriaş al lui Xabi Alonso

Bayern sau Liverpool trebuie să ajungă mai întâi la un acord cu Levekusen înainte de a spera să-l semneze pe Xabi Alonso. Potrivit presei germane, conducerea lui Bayer se aşteaptă la o sumă cuprinsă între 15 şi 25 de milioane de euro pentru a-şi lăsa antrenorul să plece în intersezon.

Dacă nu se va ajunge la un acord, va trebui să se aştepte până în vara anului 2025 pentru a-l vedea pe Xabi Alonso plecând, de data aceasta în schimbul plăţii unei clauze stabilite la 15 milioane de euro.

Potrivit Sky Deutschland, Xabi Alonso, în vârstă de 42 de ani, este „încă dispus să se alăture campioanei germane [Bayern] în această vară şi să lucreze acolo ca antrenor principal”.

Reclamă

Xabi Alonso a scris istorie cu Bayer Leverkusen

Xabi Alonso a scris istorie cu Bayer Leverkusen! Liderul din Bundesliga continuă parcursul fantastic din acest sezon, după victoria din etapa cu numărul 23 în faţa celor de la Mainz, scor 2-1.

În urma victoriei de pe teren propriu cu Mainz, Bayer Leverkusen a ajuns la 33 de meciuri fără înfrângere în acest sezon şi a doborât recordul deţinut de Bayern Munchen din 2020, de 32 de meciuri fără înfrângere.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și