Închide meniul

„Corpul meu este încă obosit!” Sebastien Haller, reacție emoționantă după ce a înscris 3 goluri, în primul meci după ce a învins cancerul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 ianuarie 2023, 10:21

„Corpul meu este încă obosit! Sebastien Haller, reacție emoționantă după ce a înscris 3 goluri, în primul meci după ce a învins cancerul

Sebastien Haller, reacție după ce a înscris trei goluri într-un meci, după ce s-a vindecat de cancer

Sebastien Haller, într-un antrenament pentru Dortmund / Profimedia

Fotbalistul echipei Borussia Dortmund Sebastien Haller a oferit prima reacție după ce a înscris trei goluri într-un meci amical cu FC Basel, prima sa partidă după ce s-a vindecat de cancer

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haller a declarat că “a fost cum nu se poate mai bine”, informează L’Equipe. Atacantul a precizat că încă îi este obosit corpul şi că eforturile pentru a reveni în formă sunt dureroase, “dar merită”.

Sebastien Haller, reacție după ce a înscris trei goluri într-un meci, după ce s-a vindecat de cancer

Mi se cere să marchez goluri, astfel că asta încerc să fac. A fost cum nu se poate mai bine. Să revin astfel, să înscriu goluri, să ajut echipa şi să simt că pe zi ce trece corpul meu este din ce în ce mai bine… Nu a fost uşor să revin. Fiecare zi vine cu noi senzaţii, corpul meu încă este obosit. Mă antrenez în fiecare zi pentru a reveni în formă. Este dureros, dar merită”, a spus Sebastien Haller.

Haller înscris trei goluri în meciul amical câştigat în faţa formaţiei FC Basel, vineri, scor 6-0.

Sebastian Haller, revenire de senzație după ce a învins cancerul

Atacantul ivorian a înscris prima dată din penalty, în minutul 81. Până în minutuș 90, Haller a mai punctat de două ori, reușind hat-trick-ul și marcând astfel în forță revenirea sa pe terenul de fotbal. Pentru nemți au mai înscris Marco Reus, Donyell Malen și Jude Bellingham.

Reclamă

Borussia Dortmund va avea parte de o campanie de foc în restul sezonului. După 15 etape jucate în Bundesliga, echipa din Renania de Nord-Westfalia ocupă doar locul 6, la 9 puncte de liderul Bayern. În Champions League, germanii îi vor întâlni pe londonezii de la Chelsea, în optimile de finală.

Sebastian Haller a revenit în fotbal după cancer

După un sezon excelent la Ajax Amsterdam, care i-a adus locul 13 în clasamentul ultimului Balon de Aur, Sebastien Haller a semnat vara trecută cu Borussia Dortmund. Nu a avut însă nicio apariţie în Bundesliga. El a fost operat de două ori pentru o tumoare testiculară malignă.

„Salut, băieți. În sfârșit, m-am întors! Nu a fost atât de ușor, dar cu sprijinul vostru a fost mai bine. Un an nou fericit tuturor! Și începe foarte bine pentru mine, pentru că asta înseamnă revenirea mea pe teren!

Reclamă 4 / 0/3

2022 nu a fost cel mai ușor an, dar m-a pregătit pentru toate noile provocări pe care anul 2023 mi le va aduce. Abia aștept să ne revedem cu toții pe stadion şi să sărbătorim împreună victoriile”, a fost mesajul lui Haller, care a făcut publice primele imagini din sala de antrenament.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și