Închide meniul

Sebastian Haller, revenire de senzație după ce a învins cancerul! Atacantul lui Dortmund a reușit un hat-trick într-un amical cu Basel

Reclamă

Publicat: 13 ianuarie 2023, 19:18 / Actualizat: 14 ianuarie 2023, 0:45

Sebastian Haller, revenire de senzație după ce a învins cancerul! Atacantul lui Dortmund a reușit un hat-trick într-un amical cu Basel

Sebastian Haller a înscris un hat-trick la revenirea pe teren

Sebastian Haller a înscris de 3 ori pentru Borussia Dortmund, la revenirea sa pe teren / Profimedia

Sebastian Haller, revenire de senzație după ce a învins cancerul! Atacantul lui Dortmund a reușit un hat-trick într-un amical cu Basel desfășurat la Marbella, în Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borussia Dortmund s-a distrat cu formația elvețiană, scor 6-0.

Sebastian Haller, revenire de senzație după ce a învins cancerul

Atacantul ivorian a înscris prima dată din penalty, în minutul 81. Până în minutuș 90, Haller a mai punctat de două ori, reușind hat-trick-ul și marcând astfel în forță revenirea sa pe terenul de fotbal. Pentru nemți au mai înscris Marco Reus, Donyell Malen și Jude Bellingham.

Borussia Dortmund va avea parte de o campanie de foc în restul sezonului. După 15 etape jucate în Bundesliga, echipa din Renania de Nord-Westfalia ocupă doar locul 6, la 9 puncte de liderul Bayern. În Champions League, germanii îi vor întâlni pe londonezii de la Chelsea, în optimile de finală.

Sebastian Haller a revenit la antrenamentele Borussiei Dortmund

Sebastian Haller (28 de ani) a revenit la antrenamentele Borussiei Dortmund. Atacantul a avut un 2022 de coşmar. A fost diagnosticat cu cancer la testicule şi a suferit două operaţii.

Reclamă

După un sezon excelent la Ajax Amsterdam, care i-a adus locul 13 în clasamentul ultimului Balon de Aur, Sebastien Haller a semnat vara trecută cu Borussia Dortmund. Nu a avut însă nicio apariţie în Bundesliga. El a fost operat de două ori pentru o tumoare testiculară malignă.

„Salut, băieți. În sfârșit, m-am întors! Nu a fost atât de ușor, dar cu sprijinul vostru a fost mai bine. Un an nou fericit tuturor! Și începe foarte bine pentru mine, pentru că asta înseamnă revenirea mea pe teren!

2022 nu a fost cel mai ușor an, dar m-a pregătit pentru toate noile provocări pe care anul 2023 mi le va aduce. Abia aștept să ne revedem cu toții pe stadion şi să sărbătorim împreună victoriile”, a fost mesajul lui Haller, care a făcut publice primele imagini din sala de antrenament.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem foarte fericiți că el s-a întors la Dortmund și în curând se va putea alătura echipei la pregătiri. Ultimele săptămâni au fost foarte pozitive. Sebastien a luptat cu mare ambiție pentru a ajunge aici. E incredibil de optimist și motivat în a reveni pe gazon. Vom continua să fim alături de el pe acest drum”, a spus directorul sportiv al Borussiei, Sebastian Kehl, pentru bild.de.

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și