Închide meniul

Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 13 aprilie 2024, 13:33

Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso

Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso

Xabi Alonso, în timpul conferinţei de presă premergătoare partidei Bayer Leverkusen - Werder Bremen / Profimedia

Xabi Alonso a aflat cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci şi a avut o reacţie genială. Liderul din Germania este programat să joace duminică, de la ora 18:30, contra celor de la Werder Bremen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Xabi Alonso poate deveni campioană încă de sâmbătă. Leverkusen are nevoie ca Bayern Munchen şi Stuttgart să piardă meciurile pe care le dispută.

Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso

În etapa cu numărul 29 din Bundesliga, Bayern Munchen va primi vizita celor de la Koln, penultima clasată din campionatul Germaniei. Stuttgart va juca şi ea pe teren propriu, cu Frankfurt, ocupanta locului 6.

Bayern Munchen şi Stuttgart, ocupantele locurilor 2 şi 3, au câte 60 de puncte, în timp ce liderul Bayer Leverkusen a ajuns la 76. Chiar şi în cazul în care nu va deveni campioană sâmbătă, Leverkusen are şansa de a pune mâna pe titlu duminică, atunci când va primi vizita celor de la Werder Bremen. Cu o victorie, jucătorii lui Xabi Alonso ar deveni campioni.

Cu toate acestea, Xabi Alonso nu se gândeşte prea mult la aceste scenarii şi consideră că ar fi o surpriză uriaşă dacă ar pierde ambele rivale, în aceeaşi etapă şi că preferă să devină campion după o victorie a echipei sale:

Reclamă

„Nu ne gândim prea mult la aceste scenarii. Ar fi o surpriză foarte mare. În mod normal, nu se va întâmpla. Sincer să fiu, prefer să decidem noi lupta la titlu”, a spus Xabi Alonso, citat de marca.com.

Un fost campion din Premier League, șocat de decizia lui Xabi Alonso de a refuza Liverpool

Fostul internațional Paul Merson, care a câștigat de 2 ori Premier League-ul cu Arsenal, a dezvăluit că a fost șocat atunci când a auzit că Xabi va rămâne la Leverkusen.

Acesta este de părere că Alonso a avut pe masă oferte de la două dintre cele mai bune cluburi din lume, Liverpool și Bayern, și că ar fi trebuit să plece de la Leverkusen, cât timp se află în „centrul atenției”.

Reclamă 4 / 0/3

„Trebuie să profiți atunci când soarele strălucește deasupra ta, atunci când ești antrenor. Vorbim despre două dintre cele mai importante cluburi din lunea fotbalului (n.r. Liverpool și Bayern Munchen).

O astfel de ocazie poate să nu mai apară. Nu cred că Leverkusen va câștiga titlul și în sezonul viitor. Cred că Bayern își va reveni și va continua ce a făcut în ultimii 10 ani.

Chiar am fost șocat! Înțeleg că este, probabil, fericit cu ceea ce face, a făcut o treabă foarte bună și a fost lăudat pe drept. Totuși, aceste lucruri se întâmplă doar o singură dată.

Sper doar să nu regrete. Știu cum este să fii antrenor. Într-un final, toată lumea este dată afară! Dar Bayern și Liverpool sunt cele mai importante posturi!”, a spus fostul internațional pentru Sky Sports, citat de mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și