Închide meniul
VIDEO

Gafă uluitoare făcută de Lukas Hradecky în Bayern Munchen – Leverkusen 4-0. Ce a putut face la o săptămână după ce a încurcat naţionala României

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 octombrie 2022, 0:09

Gafă uluitoare făcută de Lukas Hradecky în Bayern Munchen – Leverkusen 4-0. Ce a putut face la o săptămână după ce a încurcat naţionala României

Gafă uluitoare a lui Lukas Hradecky în Bayern Munchen - Leverkusen 4-0

Lukas Hradecky, eroare uriaşă în Bundesliga / Profimediaimages

  • Bayern Munchen – Leverkusen 4-0
  • Gafă uriaşă a lui Lukas Hradecky

Gafă uluitoare făcută de Lukas Hradecky în Bayern Munchen – Leverkusen, scor 4-0, într-un meci din etapa a 8- a din Bundesliga. Portarul de 32 de ani a făcut o eroare uriaşă, la o săptămână după ce a fost titular în Finlanda – România 1-1, în direct și în exclusivitate la Antena 1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 17, Bayer Leverkusen era deja condusă cu 2-0. Jamal Musiala a reuşit un gol şi o pasă decisivă pentru Leroy Sane. Scorul a căpătat proporţii până la pauză. Sadio Mane a înscris din nou pentru bavarezi.

Gafă uluitoare a lui Lukas Hradecky în Bayern Munchen – Leverkusen 4-0

Hradecky a făcut o eroare uriaşă chiar înainte de final. În minutul 84, portarul oaspeţilor s-a făcut de râs şi nu a reuşit să ofere o pasă scurtă pentru un coechipier. A alunecat în momentul în care a lovit balonul şi a căzut pe gazon. Mingea a ajuns la Thomas Muller, care a înscris cu uşurinţă.

Reclamă

VEZI AICI GAFA LUI HRADECKY!

Finlandezul dintre buturile lui Leverkusen a şutat cu furie în minge, după ce a scos-o din poartă. A fost al 16-lea gol primit de Bayer în cele 8 meciuri stagionale. Echipa pregătită de Gerardo Seoane are a doua cea mai slabă defensivă din Bundesliga.

Reclamă

Partidele Leipzig – Bochum, Freiburg – Mainz, FC Koln – Dortmund, Frankfurt – Union Berlin, Wolfsburg – Stuttgart şi Werder Bremen – Borussia Monchengladbach au loc sâmbătă, iar meciurile Hertha Berlin – Hoffenheim şi Schalke 04 – Augsburg se vor disputa duminică.

Manuel Neuer, eroare de începător în Eintracht – Bayern Munchen

Şi Manuel Neuer a făcut o gafă uriaşă în Eintracht – Bayern Munchen. Asta după ce campioana Germaniei a făcut un adevărat masacru în prima repriză a partidei cu detinătoarea Europa League.

Manuel Neuer a început noul sezon în Bundesliga cu o gafă de proporţii. Portarul campioanei şi al naţionalei Germaniei a făcut o gafă uriaşă în minutul 64 al partidei.

Reclamă 4 / 0/3

La o fază care nu anunţa nimic, Neuer s-a complicat şi a pierdut mingea în faţa lui Kolo Muani. Acesta a profitat din plin şi a marcat primul gol al celor de la Eintracht Frankfurt în marele meci cu Bayern.

Eintracht Frankfurt a fost umilită de Bayern Munche în prima repriză. Băieţii lui Nagelsmann au marcat de numai puţin de 5 ori în prima repriză.

Kimmich, Pavard, Mane, Musiala şi Gnabry au marcat pentru campioana Germaniei în primele 43 de minute ale partidei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lukas Hradecky a recunoscut cum a reuşit Xabi Alonso să o transforme pe Bayer Leverkusen
Bundesliga • 25 mart., 10:56
Cum a reuşit Xabi Alonso să o transforme pe Bayer Leverkusen într-o forţă a Europei. Dezvăluiri din vestiar: „Adevăratul secret!”
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1
Bundesliga • 9 mart., 18:34
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga
Cât costă "transferul" uriaş al lui Xabi Alonso
Bundesliga • 29 feb., 12:51
Cât costă „transferul” uriaş al lui Xabi Alonso. Bayern Munchen şi Liverpool luptă pentru semnătura lui
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor
Fotbal • 27 feb., 13:14
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor! Colosul favorit să-l readucă în lupta pentru trofee