Închide meniul

Manuel Neuer, gafă uriaşă în Eintracht – Bayern Munchen! Campioana Germaniei a marcat de 5 ori în prima repriză

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 august 2022, 23:19

Manuel Neuer, gafă uriaşă în Eintracht – Bayern Munchen! Campioana Germaniei a marcat de 5 ori în prima repriză

Manuel Neuer, gafă uriaşă în Eintracht Frankfurt - Bayern Munchen

Profimedia

Manuel Neuer, gafă uriaşă în Eintracht – Bayern Munchen. Asta după ce campioana Germaniei a făcut un adevărat masacru în prima repriză a partidei cu detinătoarea Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manuel Neuer a început noul sezon în Bundesliga cu o gafă de proporţii. Portarul campioanei şi al naţionalei Germaniei a făcut o gafă uriaşă în minutul 64 al partidei.

Manuel Neuer, gafă uriaşă în Eintracht – Bayern Munchen

La o fază care nu anunţa nimic, Neuer s-a complicat şi a pierdut mingea în faţa lui Kolo Muani. Acesta a profitat din plin şi a marcat primul gol al celor de la Eintracht Frankfurt în marele meci cu Bayern.

Video AICI cu gafa lui Manuel Neuer

Eintracht Frankfurt a fost umilită de Bayern Munche în prima repriză. Băieţii lui Nagelsmann au marcat de numai puţin de 5 ori în prima repriză.

Reclamă

Kimmich, Pavard, Mane, Musiala şi Gnabry au marcat pentru campioana Germaniei în primele 43 de minute ale partidei.

Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen

Legendarul Manuel Neuer (36 ani) şi-a prelungit contractul cu campioana Germaniei, Bayern Munchen. Noua înţelegere este valabilă până la 30 iunie 2024, un sezon mai mult decât precedenta. Neuer, 36 de ani, este la Bayern din 2011, când a fost transferat de la Schalke 04. El a devenit căpitanul echipei în 2017.

Bayern a făcut anunțul prelungirii contractului lui Neuer cu un video fabulos. Nemții au folosit o capră, aluzie la celebrul GOAT, greatest of all time (n.r. cel mai bun din toate timpurile), utilizat în lumea sportului.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte fericit că drumul meu la Bayern va continua. Vom avea din nou o echipă foarte bună, cu care ne putem lupta pentru orice trofeu. În calitate de portar şi căpitan, vreau să fiu un sprijin şi un factor decisiv pentru marile noastre obiective”, spunea Neuer.

„Manuel Neuer este cel mai bun portar din lume şi stabileşte recorduri internaţionale de mult timp. Suntem foarte încântaţi că i-am prelungit contractul. Manuel este una dintre figurile cheie din istoria FC Bayern”, spunea şi Oliver Kahn, directorul general al clubului.

Taximetristul care i-a înapoiat portofelul lui Manuel Neuer a avut parte de o surpriză negativă

Un taximetrist i-a înapoiat portofelul lui Manuel Neuer. Portarul german l-a pierdut în timpul cursei, iar şoferul a condus peste 120 de kilometri pentru a i-l înapoia starului de la Bayern Munchen. Drept recompensă, acesta a primit un tricou semnat de goalkeeper.

Manuel Neuer şi-a uitat portofelul într-un taxi. Şoferul a observat acest fapt, şi a încercat să afle unde-l poate găsi pe portar. Astfel, taximetristul a condus peste 120 de kilometri, şi i-a înapoiat lui Neuer ceea ce a pierdut. Cursa parcursă de acesta ar fi costat, în mod normal, în jur de 400 de euro.

În schimbul gestului, şoferul de taxi a primit o cutie prin poştă, în care se afla un tricou de-al lui Manuel Neuer, semnat de goalkeeper. Taximetristul s-a enervat, aşteptările sale fiind mult mai mari, având în vedere efortul său de a-i returna portofelul internaţionalului german.

„Am găsit în mașină mulți bani cash, un card și permisul de conducere al lui Neuer. Cam la 10 zile după ce am înapoiat portofelul, o cutie a ajuns la mine acasă. Era doar un tricou acolo, nici măcar cu un bilet de mulțumire. Am patru copii, și-a bătut joc de mine. O dezamăgire cruntă”, a declarat taximetristul, pentru Bild.

Reclamă
Recomandări
  • Manuel Neuer, gafă uriaşă în Eintracht – Bayern Munchen
  • Bayern a marcat de 5 ori în prima repriză

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:25 Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
Vezi toate știrile
Citește și