Închide meniul

Harry Kane a intrat definitiv în istoria Bundesligii, după hat-trick-ul din Borussia Dortmund – Bayern 0-4. Cifre „extratereste”!

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 noiembrie 2023, 21:54

Reclamă
Harry Kane a intrat definitiv în istoria Bundesligii, după hat-trick-ul din Borussia Dortmund – Bayern 0-4. Cifre „extratereste!

Harry Kane a intrat definitiv în istoria Bundesligii, după hat-trick-ul din Borussia Dortmund - Bayern 0-4

Harry Kane, după ce a marcat în Der Klassiker / Profimediaimages

Harry Kane a intrat definitiv în istoria Bundesligii, după hat-trick-ul marcat în derby-ul Borussia Dortmund – Bayern Munchen, scor 0-4, din etapa a 10-a. Atacantul englez, în vârstă de 30 de ani, nu a putut fi oprit de fundaşii adverşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern a avut un start incredibil de meci şi conducea cu 2-0 după 8 minute şi 18 secunde. Din 2008 nu mai reuşiseră bavarezii să înscrie atât de repede două goluri în Der Klassiker.

Harry Kane a intrat definitiv în istoria Bundesligii, după Borussia Dortmund – Bayern 0-4

Upamecano a deschis scorul (4). După care a urmat recitalul lui Kane. Starul adus în vară de la Tottenham a marcat în minutul 9 din pasa lui Sane. „Dubla” a reuşit-o în minutul 72, iar golul de 4-0 şi l-a trecut în cont în al 3-lea minut al prelungirilor.

Atacantul transferat cu 95 de milioane de euro a scris istorie în Bundesliga, încă din primul lui sezon. A ajuns la 15 goluri în 10 etape, performanţă care nu a mai fost obţinută de niciun alt jucător. Este record absolut! Kane are şi 5 pase decisive.

Reclamă

Kane are nu mai puţin de trei hat-trick-uri, chiar dacă nici nu s-a încheiat turul campionatului. Este al doilea jucător din întreaga istorie a lui Bayern care marchează trei goluri, într-un meci, împotriva Borussiei Dortmund. Numai Gerd Muller a mai reuşit aşa ceva, pe 7 februarie 1970.

În total, Kane a jucat în 14 meciuri din toate competiţiile pentru bavarezi. Are 17 goluri şi 7 pase decisive!

Bayern s-a impus cu 4-0 şi e pe locul secund în campionat, cu 26 de puncte. Borussia Dortmund e pe locul 4, cu 21 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Harry Kane a dezvăluit motivul pentru care a refuzat-o pe Manchester United

Fostul jucător de la Tottenham s-a transferat la campioana Germaniei, după ce mai multe echipe au fost interesate de serviciile acestuia. Printre acele echipe se număra și Manchester United, cea care a fost adversara lui Bayern în prima etapă a grupelor UEFA Champions League.

La conferința de presă premergătoare partidei cu United, Harry Kane a dezvăluit motivul pentru care a ales să se transfere la Bayern Munchen, chiar dacă avea o ofertă din partea „diavolilor”.

Normal că am purtat discuții cu mai multe cluburi în vară, dar Bayern a fost o echipă la care am vrut să ajung. De când a venit oferta m-am decis, nu am mai luat în calcul alte opțiuni. Și acum, din fericire, am ajuns aici.

Bineînțeles că Manchester United este un club mare, dar acum sunt aici și sunt foarte fericit pentru asta. Bayern vrea să câștige Liga Campionilor iar eu voi da totul pentru a ajuta la câștigarea trofeului”, a spus Harry Kane.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și