Închide meniul

Tottenham a acceptat a 4-a ofertă făcută de Bayern pentru Harry Kane. Bavarezii vor plăti o sumă fabuloasă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 august 2023, 13:52

Reclamă
Tottenham a acceptat a 4-a ofertă făcută de Bayern pentru Harry Kane. Bavarezii vor plăti o sumă fabuloasă!

Tottenham a acceptat a 4-a ofertă făcută de Bayern pentru Harry Kane

Harry Kane este golgheterul lui Tottenham / Profimediaimages

Tottenham a acceptat a 4-a ofertă făcută de Bayern pentru Harry Kane. Se face transferul verii! Atacantul în vârstă de 30 de ani urmează să se despartă de clubul la care şi-a făcut junioratul şi în tricoul căruia a scris istorie timp de mai bine de un deceniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul englez a fost principala ţintă de pe piaţa transferurilor a lui Bayern, care i-a asaltat cu oferte pe şefii londonezilor. Campioana din Bundesliga a făcut iniţial o propunere de 70 de milioane de euro, pe care a îmbunătăţit-o după fiecare refuz.

Tottenham a acceptat a 4-a ofertă făcută de Bayern pentru Harry Kane

Din moment ce Kane îşi dorea să plece şi mai avea contract numai până în vara anului viitor, oficialii lui Tottenham şi-au dat în cele din urmă acordul. Este vestea momentului în fotbalul mondial.

Potrivit lui Fabrizio Romano, care îl citează pe David Ornstein de la Bild, cele două clubuluri au ajuns la un acord. Este vorba de o sumă de transfer care depăşeşte 100 de milioane de euro. Mai rămâne doar ca Harry Kane să parafeze contractul pentru a juca în Bundesliga.

Şi golgheterul lui Spurs va încasa o sumă uriaşă. A fost tentat cu un salariu anual de 25 de milioane de euro. Va primi aproximativ 480.000 de euro pentru fiecare săptămână de contract. Kane ar putea fi prezentat în tricoul lui Bayern chiar la meciul din Supercupa Germaniei, cu RB Leipzig, sâmbătă, pe 12 august.

Reclamă

Sezonul trecut, Harry Kane s-a clasat pe locul al doilea în clasamentul golgheterilor din Premier League, cu 30 de reuşite. Pe primul loc a fost Erling Haaland, atacantul lui Manchester City, cu 36 de goluri.

În sezonul recent încheiat, Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Tottenham, după ce a doborât recordul lui Jimmy Graves, care a stat în picioare mai bine de 50 de ani. În total, el a ajuns la 280 de goluri în 435 de partide disputate în tricoul lui Tottenham.

Ange Postecoglou a vorbit despre situaţia lui Harry Kane la Tottenham

Ange Postecoglou, noul antrenor al celor de la Tottenham, a vorbit recent despre situaţia lui Harry Kane şi a dezvăluit că nu a primit asigurări din partea conducerii că atacantul de 29 de ani va rămâne la Spurs.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am primit asigurări şi nici nu mă aştept să primesc. Harry face parte deja din istoria acestui club şi îl vreau aici. Conversaţia mea cu el va fi despre cum vom putea să facem ca acest club să aibă succes, lucru pe care îl vrea şi el.

Încerc să mă concentrez asupra lucrurilor pe care le ştiu acum, iar acum ştiu că Harry face parte din echipă. E nerăbdător să revină la antrenamente şi să începem să lucrăm împreună”, a declarat Ange Postecoglou, potrivit goal.com.

Tottenham va debuta în noul sezon din Premier League pe 18 august, pe terenul celor de la West Ham.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și