Închide meniul
VIDEO

Imaginile anului vin din Germania! Un fan al lui Schalke a făcut show. Şi-a folosit telefonul pentru a ţine trei pahare de bere pe cap

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 mai 2022, 11:24

Imaginile anului vin din Germania! Un fan al lui Schalke a făcut show. Şi-a folosit telefonul pentru a ţine trei pahare de bere pe cap

Un fan al lui Schalke a făcut show după ce şi-a pus pe cap trei pahare de bere

Imaginile anului vin din Germania / Colaj Twitter

Imaginile anului vin din Germania. Au fost surprinse în weekend, la meciul Schalke – St. Pauli, scor 3-2, din etapa a 33-a din Bundesliga 2. Un fan de pe Gelsenkirchen a atras toată atenţia asupra lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Schalke şi-a asigurat promovarea în prima ligă după o „remontada” uluitoare. A fost condusă cu 2-0 la pauză, ca urmare a „dublei” lui Matanovic”, dar a revenit incredibil. Terodde (47, 71) şi Zalazar (78) au întors rezultatul şi au sărbătorit îndeplinirea obiectivului.

Imaginile anului vin din Germania. Un suporter a uluit asistenţa în meciul Schalke – St. Pauli

Un suporter a făcut show în tribune după ce s-a dus să îşi cumpere bere. S-a întors cu trei pahare, toate ţinute pe cap. A găsit şi un mod surprinzător prin care le-a aranjat, folosindu-se de un telefon.

VEZI AICI VIDEO DIN THE SUN CU FANUL!

Schalke
Un fan al lui Schalke, cu trei pahare de bere pe cap

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât acesta a fost văzut în timp ce s-a bucurat la goluri şi a ridicat pumnul în aer în timp ce strângea o eşarfă a lui Schalke.

Reclamă

Comentariile apărute pe reţelele sociale au fost pe măsură, după ce imaginile au devenit virale: „Bineînţeles că s-a întâmplat în Bundesliga, acolo unde berea este pe post de apă„, „Adevăratul motiv pentru care Schalke a promovat„.

Fanul lui Schalke a mai avut apariţii similare. În 2019 a fost surprins la un meci din Champions League în timp ce ţinea un pahar de bere pe cap.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul partidei din weekend, a fost nebunie şi pe teren. Ultraşii au invadat gazonul şi au sărbătorit promovarea alături de jucători.

Meciul Bochum – Gladbach, întrerupt după ce arbitrul a fost lovit cu un pahar de bere

Meciul VfL Bochum – Borussia Monchengladbach, din luna martie, a fost întrerupt definitiv, după ce arbitrul asistent Christian Gittelmann a fost lovit în cap cu un pahar de bere aruncat din tribună, informează presa germană.

În minutul 70, la scorul de 2-0 în favoarea echipei Borussia Monchengladbach (goluri Alassane Plea ’55 şi Breel Embolo ’61), un pahar aruncat de un fan al lui Bochum l-a lovit pe Gittelmann în cap. Arbitrul de centru Benjamin Cortus a întrerupt jocul şi a părăsit terenul cu asistenţii săi, urmaţi la scurt timp de jucătorii de la Gladbach.

Un idiot a aruncat ceva spre teren şi l-a lovit pe tuşier. Jocul a fost amânat. Incredibil de prost şi comportament iresponsabil, aşa ceva nu are loc pe un stadion! Idiot, idiot, idiot. Sper că tuşierul este ok„, a anunţat Bochum pe Twitter.

Meciul nu va fi reluat, #BOCBMG a fost abandonat. Nu putem decât să ne cerem ieratre oficial tuşierului Christian Gittelmannn. O seară extrem de penibilă şi amară pentru noi. O acţiune extrem de stupidă a unui fan idiot„, a revenit Bochum cu un nou mesaj după 15 minute.

Pe arena din Bochum au fost 25.000 de spectatori la meciul din etapa a XXVII-a a Bundesliga.

Reclamă
Recomandări
  • Un fan al lui Schalke a făcut show în tribune
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:39 LIVE TEXTFCSB – Rapid 1-2! Krasniqi şi Rrahmani, răsturnare incredibilă de scor. Chiricheş s-a accidentat şi a fost schimbat! 21:37 David Miculescu, ratare incredibilă în FCSB – Rapid! Nu a putut să înscrie din trei metri, cu poarta goală în faţă 21:30 FotoAbia revenit din accidentare, Vlad Chiricheș s-a „rupt”, din nou, în FCSB – Rapid! Ce a pățit fundașul roș-albaștrilor 21:28 Verdictul specialistului după golul anulat lui Hassani în FCSB – Rapid aruncă în aer totul: „E o întrebare bună asta!” 21:16 FotoDarius Olaru şi Florinel Coman, bucurie nebună în FCSB – Rapid! Starurile liderului au sărbătorit la maximum golul din derby 21:00 VIDEOQPR – Preston 1-0 a fost în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 20:48 Adrian Şut, la un pas de transferul vieţii! Porto şi Atlethic Bilbao şi-au trimis oamenii la derby-ul cu Rapid 20:43 FotoScenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid! Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională 20:20 Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal” al Rapidului! A fost trecut pe foaia de joc în locul lui Bogdan Lobonţ 19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu Vezi toate știrile
Citește și