Închide meniul

Jadon Sancho a plecat pe 85 de milioane de euro, dar s-a întors la Borussia Dortmund. Manchester United și-a împrumutat vedeta

Alex Ioniță Publicat: 11 ianuarie 2024, 15:41

Reclamă
Jadon Sancho a plecat pe 85 de milioane de euro, dar s-a întors la Borussia Dortmund. Manchester United și-a împrumutat vedeta

Jadon Sancho a plecat pe 85 de milioane de euro, dar s-a întors la Borussia Dortmund

Jadon Sancho / Facebook Borussia Dortmund

Jadon Sancho a plecat pe 85 de milioane de euro, dar  s-a întors la Borussia Dortmund. Atacantul englez nu l-a impresionat pe Erik ten Hag, iar conducerea de la Manchester United a decis să îl împrumute în Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Format la academiile de la Watford și Manchester City, Sancho a cunoscut cea mai bună formă a carierei la Borussia Dortmund, care l-a achiziționat de la „cetățeni” în schimbul sumei de 20,59 milioane de euro.

Jadon Sancho a plecat pe 85 de milioane de euro, dar s-a întors la Borussia Dortmund. Mesajul transmis de englez

A urmat apoi transferul la Manchester United, din 2021, dar Sancho nu a reușit să îi impresioneze pe șefii de le Old Trafford. Acum, acesta a fost trimis sub formă de împrumut la echipa la care a cunoscut cea mai bună formă.

Jadon Sancho a făcut și o declarație la sosirea în Germania și a dezvăluit că se simte ca acasă la Borussia.

„Când am intrat în vestiar astăzi, s-a simțit ca și cum aș fi ajuns acasă. Am ținut mereu legătura cu oamenii de la conducere.

Reclamă

Abia aștept să îmi văd coechipierii, să joc fotbal cu zâmbetul pe buze, să ofer pase decisive, să marchez și să ajut Borussia”, a spus Jadon Sancho, citat de Fabrizio Romano.

Jurnalistul menționat anterior a anunțat înțelegerea dintre Manchester United și Borussia Dortmund, pentru împrumutul atacantului englez. Potrivit acestuia, echipa din Bundesliga va plăti suma de 4 milioane de euro pentru acest împrumut și va plăti o parte din salariul jucătorului.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul incredibil pentru care Manchester United riscă să fie interzisă în Champions League!

Sir Jim Racliffe, cel mai bogat om din Marea Britanie, a achiziţionat 25% din acţiunile clubului de pe Old Trafford şi a anunţat investiţii uriaşe la fosta campioană din Premier League.

Această tranzacţie le poate da mari bătăi de cap diavolilor. Sir Jim Ratcliffe investeşte şi la Nice, formaţie care are şanse foarte mari de a termina pe un loc de UEFA Champions League la finalul sezonului din Ligue 1.

Îngrijorarea vine după anunţul făcut în presa din Marea Britanie. Potrivit regulamentelor UEFA, două echipe care au un investitor comun nu pot participa în aceeaşi competiţie. În cazul în care ambele echipe vor termina sezonul pe loc de UEFA Champions League, atunci echipa care se va clasa pe un loc mai bun în campionatul intern va avea drept de participare.

În acest moment, Nice se află pe locul 2 în Ligue 1, în timp ce Manchester United traversează o perioadă complicată în Premier League, fiind doar pe locul 8. Pentru echipa lui Erik ten Hag urmează meciul de Boxing Day cu Aston Villa, formaţia de pe locul 3.

Potrivit celor de la sportbible.com, Sir Jim Ratcliffe încearcă să vândă acţiunile pe care le are la Nice, tocmai din acest motiv, aşa că rămâne de văzut ce se va întâmpla lunile următoare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și