Închide meniul

Motivul incredibil pentru care Manchester United riscă să fie interzisă în Champions League! Vestea care le dă fiori „diavolilor”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 26 decembrie 2023, 20:30

Motivul incredibil pentru care Manchester United riscă să fie interzisă în Champions League! Vestea care le dă fiori „diavolilor

Motivul incredibil pentru care Manchester United riscă să fie interzisă în Champions League

Old Trafford, înaintea unui meci / Profimedia

Motivul incredibil pentru care Manchester United riscă să fie interzisă în Champions League! Formaţia de pe Old Trafford a primit un cadou în Ajunul Crăciunului, dar totul riscă să se transforme într-un coşmar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sir Jim Racliffe, cel mai bogat om din Marea Britanie, a achiziţionat 25% din acţiunile clubului de pe Old Trafford şi a anunţat investiţii uriaşe la fosta campioană din Premier League.

Motivul incredibil pentru care Manchester United riscă să fie interzisă în Champions League!

Această tranzacţie le poate da mari bătăi de cap diavolilor. Sir Jim Ratcliffe investeşte şi la Nice, formaţie care are şanse foarte mari de a termina pe un loc de UEFA Champions League la finalul sezonului din Ligue 1.

Îngrijorarea vine după anunţul făcut în presa din Marea Britanie. Potrivit regulamentelor UEFA, două echipe care au un investitor comun nu pot participa în aceeaşi competiţie. În cazul în care ambele echipe vor termina sezonul pe loc de UEFA Champions League, atunci echipa care se va clasa pe un loc mai bun în campionatul intern va avea drept de participare.

În acest moment, Nice se află pe locul 2 în Ligue 1, în timp ce Manchester United traversează o perioadă complicată în Premier League, fiind doar pe locul 8. Pentru echipa lui Erik ten Hag urmează meciul de Boxing Day cu Aston Villa, formaţia de pe locul 3.

Reclamă

Potrivit celor de la sportbible.com, Sir Jim Ratcliffe încearcă să vândă acţiunile pe care le are la Nice, tocmai din acest motiv, aşa că rămâne de văzut ce se va întâmpla lunile următoare.

Manchester United are un nou acţionar!

Manchester United are un nou acţionar! Sir Jim Racliffe, în vârstă de 71 de ani, este cel mai bogat om din Marea Britanie, a cumpărat 25% din acţiunile formaţiei de pe Old Trafford.

Britanicul a câştigat duelul cu Jassim bin Hamad Al Thani, Emirul Qatarului. Acesta din urmă a făcut mai multe oferte pentru a prelua acţiunile clubului din Manchester, dar au fost respinse de familia Glazer.

Reclamă 4 / 0/3

Sir Jim Ratcliffe va investi şi 300 de milioane de euro pentru a moderniza stadionul Old Trafford.

„Manchester United anunță astăzi că a încheiat un acord prin care președintele INEOS, Sir Jim Ratcliffe, va achiziționa 25% din acțiunile de clasă B ale clubului și până la 25% din acțiunile de clasă A.

El va oferi, de asemenea, o sumă suplimentară de 300 de milioane de dolari menite să permită investiții viitoare în Old Trafford”, a scris Fabrizio Romano, pe Twitter.

De asemenea, ambiţia lui Jim Ratcliffe este de a o readuce pe Manchester United în topul fotbalului britanic şi mondial:

„Ca cetățean al acestui oraș și suporter al clubului de o viață, sunt foarte încântat să anunț că am obținut un acord cu cei din conducere de a ne ocupa de chestiunile ce țin de partea fotbalistică.

În timp ce succesul comercial al clubului a garantat întotdeauna fonduri suficiente pentru a câștiga trofee la cel mai înalt nivel, acest potențial nu a fost exploatat la maximum în ultima vreme.

Suntem aici pentru o perioadă lungă și conștientizăm că avem în față multe provocări și o muncă dificilă, dar le vom aborda cu rigoare, profesionalism și pasiune.

Reclamă

Ambiția noastră comună este clară: aceea de a revedea Manchester United la locul ei, adică în vârful fotbalului britanic și mondial”, este anunţul făcut de Sir Jim Ratcliffe.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și