Închide meniul

Kyle Walker creează tensiuni la Bayern Munchen! Ce i-a deranjat pe Thomas Muller şi Manuel Neuer

Alex Masgras Publicat: 21 iulie 2023, 18:24

Reclamă
Kyle Walker creează tensiuni la Bayern Munchen! Ce i-a deranjat pe Thomas Muller şi Manuel Neuer

Kyle Walker creează tensiuni la Bayern Munchen

Kyle Walker, în tricoul lui Manchester City / Profimedia

Kyle Walker creează tensiuni la Bayern Munchen! Chiar dacă nu a semnat cu campioana din Bundesliga, fundaşul englez a cauzat deja o controversă la formaţia bavareză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nemţii au scris că Walker l-a anunţat deja pe Pep Guardiola că vrea să plece de la campioana Europei, iar Bayern Munchen i-ar fi oferit un contract valabil pe două sezoane cu opţiune de prelungire.

Kyle Walker creează tensiuni la Bayern Munchen! Ce i-a deranjat pe Thomas Muller şi Manuel Neuer

Acest lucru i-a deranjat pe veteranii Manuel Neuer şi Thomas Muller, potrivit bild.de. În vârstă de 33 de ani, Kyle Walker se încadrează în regula bavarezilor de a nu oferi contracte mai lungi de 12 luni jucătorilor care au mai mult de 30 de ani.

Thomas Muller are 33 de ani, în timp ce Manuel Neuer ar 37 de ani, amândoi cu contracte valabile până în 2024. În ceea ce îl priveşte pe Walker, acesta ar avea contractul asigurat până în 2025, având posibilitatea de a prelungi până în 2026.

Potrivit sursei mai sus menţionate, Muller şi Neuer nu pot înţelege de ce clubul nu respectă această regulă cu jucătorii care pot ajunge pe Allianz Arena şi o menţine cu jucătorii care au realizat performanţe uriaşe în tricou bavarezilor.

Reclamă

Thomas Muller evoluează pentru echipa de seniori a lui Bayern Munchen din 2008, în timp ce Manuel Neuer este la echipă din 2011. Niciunul nu a putut negocia cu conducerea bavarezilor contracte mai lungi de un an.

Kyle Walker l-a anunţat deja pe Pep Guardiola că vrea să plece de la Manchester City, echipă cu care mai are contract până în iunie 2024.

Kyle Walker a câştigat 14 trofee la Manchester City

De asemenea, internaţionalul englez este apreciat de Thomas Tuchel, antrenorul bavarezilor, care este fanul acestuia de câteva sezoane bune. Walker şi Tuchel au fost adversari în mai multe rânduri, în perioada în care germanul a antrenat-o pe Chelsea.

Reclamă 4 / 0/3

Kyle Walker a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Manchester City în ultimele sezoane. Ajuns pe Etihad în vara anului 2017, atunci când a fost cumpărat de la Tottenham pentru 52,7 milioane de euro, Walker a evoluat în 254 de meciuri pentru „cetăţeni” în toate competiţiile.

În tricoul lui Manchester City, Kyle Walker a cucerit 14 trofee, printre care 5 titluri de campion în Premier League, dar şi Liga Campionilor, câştigată sezonul trecut de „cetăţeni” pentru prima oară în istoria lor.

Cu 76 de selecţii la echipa naţională la echipa naţională a Angliei, Kyle Walker este cotat la 13 milioane de euro pe transfermarkt.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și