Închide meniul

Bayern Munchen a dat recital în primul amical al verii. A câştigat cu 27-0! Rezultat istoric reuşit de bavarezi

Alex Ioniță Publicat: 18 iulie 2023, 23:30

Reclamă
Bayern Munchen a dat recital în primul amical al verii. A câştigat cu 27-0! Rezultat istoric reuşit de bavarezi

Bayern Munchen a dat recital în primul amical al verii

Jucătorii lui Bayern Munchen în timpul meciului cu Hoffenheim / Hepta

Bayern Munchen a dat recital în primul amical al verii. Echipa lui Thomas Tuchel s-a impus în fața celor de la FC Rottach-Egern, o echipă de amatori din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trupa lui Tuchel s-a impus cu scorul de 27-0 împotriva grupării de amatori. Formația din Rottach-Egern a devenit, în ultima perioadă, un partener obișnuit pentru meciurile de antrenament ale campioanei din Bundesliga.

Bayern Munchen a dat recital în primul amical al verii. Jucătorii campioanei s-au distrat, înainte de start-ul sezonului

Mane și coechipierii săi s-au distrat înainte de start-ul noului sezon din Bundesliga. Bavarezii s-au impus cu 27-0 în fața echipei de amatori. La pauză, scorul a fost de 18-0 în favoarea echipei lui Thomas Tuchel.

La meciul din micuțul oraș al Bavariei au asistat mii de fani, care și-au făcut cu greu loc la marginea terenului, pentru a urmări demonstrația de forță a celor de la Bayern.

Golurile bavarezilor au fost marcate de Musiala (3′ ,13′, 36′, 42′, 44′), Gnabry (4′, 12′, 43′), Davies (8′), Laimer (20′), Tel (22′, 25′, 28′, 41′), Mazraoui (27′), Upamecano (31′), Sane (35′), Sabitzer (49′ 64′, 66′, 70′, 72′), Guerreiro (74′), Gravenbech (84′), Coman (86′), Mane (90′).

Reclamă

Cele două formații s-au mai întâlnit și în anul 2019. Atunci, Bayern s-a impus cu scorul de 19-0.

Totuși, meciul campioanei nu a avut parte doar de lucruri pozitive. Choupo-Moting s-a accidentat după o coliziune în careu și a fost schimbat, în a doua repriză a partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Bayern Munchen nu renunţă la Harry Kane!

Germanii sunt dispuşi acum să pluseze şi să le propună celor de la Spurs suma de 80 de milioane de lire sterline, plus bonusuri, în schimbul căpitanului lor. O ofertă care ar fi pe placul preşedintelui clubului Tottenham, Daniel Levy, adaugă sursa citată, potrivit agerpres.ro.

Kane, în vârstă de 29 de ani, este legat prin contract de Tottenham, clubul său formator, până la finalul sezonului viitor, însă jucătorul şi-a exprimat dorinţa de a-şi continua cariera la un alt club, iar presa germană a anunţat anterior că atacantul şi-a dat deja acordul pentru un transfer la Bayern Munchen.

Clubul bavarez va disputa Liga Campionilor în sezonul viitor, spre deosebire de Tottenham, care s-a clasat pe un dezamăgitor loc opt în Premier League.

Raphael Guerreiro a fost prezentat oficial la Bayern Munchen

În vârstă de 29 de ani, Guerreiro s-a născut în Franţa şi şi-a început cariera profesionistă la SM Caen, în 2010. Înainte de a ajunge la Borussia Dortmund, el a evoluat şi la FC Lorient, echipă care l-a vândut la BVB pentru 12 milioane de euro în vara anului 2016.

La prezentarea oficială, Guerreiro a recunoscut că nu a stat prea mult pe gânduri înainte de a semna cu Bayern Munchen.

„Cand m-au sunat cei de la Bayern, am luat o decizie repede. Este o onoare pentru mine să pot juca pentru acest mare club şi îl apreciez mult şi pe Thomas Tuchel de când am lucrat împreună la Dortmund. Sunt un jucător care vrea mereu mingea. Totul este despre a controla jocul şi vreau să creez ocazii. Voi da totul pentru a câştiga cât mai multe trofee. Aceasta este filosofia lui FC Bayern”, a declarat Raphael Guerreiro, potrivit fcbayern.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și