Închide meniul

Manuel Neuer și-a prelungit contractul cu Bayern Munchen! Prima reacție a portarului, după ce s-a înțeles cu oficialii clubului

Alex Ioniță Publicat: 28 noiembrie 2023, 18:22

Reclamă
Manuel Neuer și-a prelungit contractul cu Bayern Munchen! Prima reacție a portarului, după ce s-a înțeles cu oficialii clubului

Manuel Neuer și-a prelungit contractul cu Bayern Munchen

Manuel Neuer / Profimedia

Manuel Neuer și-a prelungit contractul cu Bayern Munchen! Portarul german va rămâne legitimat la formația bavareză, chiar dacă în ultima perioadă a fost accidentat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neuer a lipsit o bună parte a sezonului din cauza unei accidentări care l-a ținut departe de pe teren aproape un an. Acesta și-a fracturat piciorul, în vacanță, la ski, după ce Germania a fost eliminată de la Cupa Mondială din Qatar.

Manuel Neuer și-a prelungit contractul cu Bayern Munchen! A semnat până în 2025

Oficialii celor de la Bayern Munchen au anunțat faptul că Manuel Neuer va rămâne jucătorul clubului bavarez cel puțin până în 2025. De asemenea, oficialii clubului s-au înțeles și cu Sven Ulreich, care și-a prelungit înțelegerea tot până în 2025.

Ajuns acum la 37 de ani, Neuer a oferit și primele declarații, după ce s-a înțeles cu oficialii grupării.

Reclamă

„Sunt fericit că rămân la Bayern pentru încă un an. După accidentarea care m-a ținut deparate de teren am revenit în forță. Mă distrez foarte mult atunci când sunt pe teren alături de această echipă. Sunt sigur că, alături de fani, ne vom atinge obiectivele pe care ni le-am propus în următoarea perioadă.

Cu siguranță, finala UEFA Champions League din 2025 (n.r. Care se va juca la Munchen) este unul dintre aceste obiective. De asemenea, știind că îl voi avea pe Sven lângă mine (n.r. Sven Ulreich), acest sentiment este unul și mai frumos!”, a declarat Manuel Neuer, potrivit site-ului oficial al celor de la Bayern.

Harry Kane este de neoprit la Bayern Munchen

Harry Kane nu a avut nevoie de acomodare, după transferul de la Tottenham la Bayern Munchen. Atacantul englez înscrie pe bandă rulantă, aşa cum o făcea şi în Premier League, la Spurs.

Reclamă 4 / 0/3

În meciul cu Heidenheim din etapa a 11-a din Bundesliga, Harry Kane a deschis scorul în minutul 14, din pasa lui Leroy Sane. Chiar înainte de pauză, în minutul 44, acelaşi Leroy Sane i-a pasat decisiv lui Harry Kane, care a ajuns la 17 goluri marcate în 11 meciuri disputate până acum în Bundesliga.

Sezonul trecut, Niclas Fullkrug şi Christopher Nkunku şi-au împărţit premiul pentru golgheterul sezonului din Bundesliga, amândoi marcând 16 goluri în stagiunea precedentă. În actualul sezon, după doar 11 etape, Harry Kane a marcat mai multe goluri decât cei doi jucători care au încheiat sezonul trecut pe primul loc.

Mai mult, Harry Kane a devenit primul jucători din istoria Bundesligii care înscrie 17 goluri în primele 11 etape ale sezonului, potrivit OptaFranz. Acest record era deţinut de Robert Lewandowski. În sezonul 2019/20, atacantul polonez marcase 16 goluri în primele 11 etape. Lewandowski este urmat în clasament de Gerd Muller, cel care a marcat 15 goluri în primele 11 etape ale sezonului 1968/69 şi 14 goluri în primele 11 etape ale sezonului 1976/77.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și