Închide meniul

„Nu mă uit la meciul lui Leverkusen! O să mă uit la Arsenal” Thomas Tuchel nu mai e preocupat de lupta la titlu din Bundesliga

Alex Ioniță Publicat: 12 aprilie 2024, 18:44

Reclamă
„Nu mă uit la meciul lui Leverkusen! O să mă uit la Arsenal Thomas Tuchel nu mai e preocupat de lupta la titlu din Bundesliga

Thomas Tuchel nu mai e preocupat de lupta la titlu din Bundesliga

Thomas Tuchel / Profimedia

Thomas Tuchel a dat de înțeles că nu mai e preocupat de lupta la titlu din Bundesliga. Antrenorul echipei Bayern Munchen a declarat vineri că nu va urmări meciul de duminică, dintre Bayer Leverkusen şi Werder Bremen, din Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest meci are o miză uriașă. În cazul unei victorii, va consacra echipa pregătită de Xabi Alonso drept campioană a Germaniei în acest sezon, scrie DPA.

Thomas Tuchel nu mai e preocupat de lupta la titlu din Bundesliga

Nu voi urmări meciul de la Leverkusen de duminică seara, mă voi uita la ce face Arsenal în Premier League”, a ţinut să precizeze Tuchel, într-o conferinţă de presă, potrivit agerpres.ro.

Bayer Leverkusen, liderul din Bundesliga, neînvinsă în toate cele 42 de meciuri din acest sezon, îşi va asigura şi teoretic şi practic titlul în Bundesliga în actuala ediţie a campionatului intern în cazul unei victorii cu Werder Bremen (locul 12) duminică. „Aspirinele” vor astfel pune capăt supremaţiei lui Bayern Munchen în Bundesliga în ultimii 11 ani.

Meciul dintre Bayer şi Werder ar putea chiar să nu mai fie decisiv în cazul în care Bayern Munchen, ocupanta locului 2, şi VfB Stuttgart, ocupanta locului 3, vor pierde partidele pe care le vor juca sâmbătă, contra lui FC Koln, respectiv Eintracht Frankfurt.

Reclamă

După 28 de etape, cu şase runde înainte de finalul competiţiei interne, Bayer Leverkusen este lider în campionat, cu 76 de puncte, urmată de Bayern Munchen şi VFB Stuttgart, ambele cu câte 60 de puncte.

Cum a reuşit Xabi Alonso să o transforme pe Bayer Leverkusen într-o forţă a Europei

Au apărut detalii despre cum a reuşit Xabi Alonso să o transforme pe Bayer Leverkusen într-o forţă a Europei. Antrenorul în vârstă de 42 de ani este de neoprit în Bundesliga şi poate aduce pe BayArena primul titlul din istoria clubului.

Leverkusen este neînvinsă în acest sezon, după 26 de etape. A reuşit chiar să câştige la scor de neprezentare duelul cu Bayern Munchen şi să se distanţeze la 10 puncte de granzii la care Harry Kane înscrie pe bandă rulantă.

Reclamă 4 / 0/3

Xabi Alonso este văzut drept înlocuitorul perfect al lui Jurgen Klopp la Liverpool. Ibericul a câştigat UEFA Champions League, în 2005, în tricoul „cormoranilor”.

Titularul dintre buturile lui Leverkusen, Lukas Hradecky, a dezvăluit care este atuul pe care îl are Alonso.

„Aduce anumite standarde, o mentalitate de câştigător… te antrenezi aşa cum joci, este aceeaşi intensitate la fiecare meci sau sesiune de antrenament. Acolo este adevăratul secret şi avem destul de clar în minte ceea ce avem de făcut.

La nivel tactic este fantastic. Cum gândim fiecare corner, pressingul şi modul în care ne apărăm. Aduce inteligenţă fotbalistică cu el. Voi nu îl vedeţi zilnic, dar atmosfera pe care a adus-o la Leverkusen, pe care nu o aveam înainte, cred că vine din modul în care a experimentat el fotbalul.

Xabi trăieşte fotbalul aşa cum o făcea când era jucător la Real Madrid şi Liverpool. Aduce o mentalitate de la cluburil de top la care a fost. Aşa a fost de când a venit! E cea mai bună echipă a lui Leverkusen pe care am văzut-o, este al naibii de greu să joci cu noi!„, a declarat Hradecky, potrivit thesun.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și