Închide meniul

OFICIAL | RB Leipzig l-a transferat pe David Raum. A plătit o sumă uriaşă pentru fundaşul de 24 de ani

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2022, 15:44

OFICIAL | RB Leipzig l-a transferat pe David Raum. A plătit o sumă uriaşă pentru fundaşul de 24 de ani

RB Leipzig l-a transferat pe David Raum. A plătit o sumă uriaşă

David Raum a semnat cu RB Leipzig / rbleipzig.com

RB Leipzig, câştigătoarea Cupei Germaniei în sezonul trecut, a anunţat duminică transferul fundaşului internaţional german David Raum de la formaţia Hoffenheim, informează DPA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform presei germane, Leipzig a plătit 30 de milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile lui Raum, jucător în vârstă de 24 de ani, cu nouă selecţii în prima reprezentată a Germaniei, în care şi-a făcut debutul anul trecut.

RB Leipzig l-a transferat pe David Raum

Raum, campion european Under-21 cu naţionala ţării sale în 2021, a jucat un singur sezon la Hoffenheim, grupare care l-a achiziţionat în urmă cu un sezon de la Greuther Furth, club la care acesta s-a format ca jucător, anunţă agerpres.ro.

David Raum a semnat un contract valabil până în 2027 şi a avut un prim mesaj pentru fanii lui Leipzig: „Sunt fericit că am ajuns aici şi abia aştept să vă întâlnesc. Ne vedem pe stadion, toate cele bune!

Reclamă

Anunţul transferului lui David Raum a fost făcut la mai puţin de 24 de ore după eşecul suferit pe teren propriu de RB Leipzig în Supercupa Germaniei, în faţa campioanei en titre din Bundesliga, Bayern Munchen.

RB Leipzig – Bayern Munchen 3-5. Spectacol în Supercupa Germaniei

Bavarezii au câştigat Supercupa Germaniei, după un meci spectaculos. Sadio Mane a debutat cu gol la campioana Bundesligii, în primul meci fără Robert Lewandowski.

Reclamă 4 / 0/3

Bayern Munchen a început sezonul în forţă, cu o victorie clară în faţa echipei care a câştigat Cupa Germaniei sezonul trecut, RB Leipzig. Bundesliga va debuta în weekendul viitor, iar primul meci pentru bavarezi va f contra celor de la Eintracht Frankfurt.

Bayern Munchen a făct spectacol în Supercupa Germaniei. Bavarezii avea un avantaj de trei goluri încă de la pauză. Musiala, Sadio Mane şi Benjamin Pavard au înscris într-o repriză prefectă reuşită de campioana Bundesligii.

Ulterior, în repriza secundă, RB Leipzig a fost mai periculoasă, şi a redus din diferenţă prin Marcel Halstenberg, în minutul 59. La şapte minute distanţă, Serge Gnabry a marcat golul de 4-1. Cu toate acestea, Leipzig a sperat până în ultimul minut, Nkunku marcând pentru 4-2. În minutul 89, Dani Olmo a valorificat un penalty şi a readus speranţa în tabara echipei antrenate de Domenico Tedesco.

În cele din urmă, Leroy Sane a risipit orice umră de îndoială în privinţa câştigătoarei, şi a marcat pentru 5-3, în minutul 90+8, după un contraatac fulger.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și