Închide meniul

Primul transfer realizat de Vincent Kompany la Bayern Munchen! Bavarezii nu s-au uitat la bani și au achitat clauza de reziliere

Alex Ioniță Publicat: 13 iunie 2024, 20:06

Reclamă
Primul transfer realizat de Vincent Kompany la Bayern Munchen! Bavarezii nu s-au uitat la bani și au achitat clauza de reziliere

Primul transfer realizat de Vincent Kompany la Bayern Munchen!

Profimedia

Acesta este primul transfer realizat de Vincent Kompany la Bayern Munchen! Noul tehnician al echipei din Bundesliga și-a alcătuit lista de achiziții, iar oficialii clubului au realizat prima mutare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Hiruki Ito, în vârstă de 25 de ani, de la Stuttgart. Japonezul a ajuns la Bayern după ce oficialii bavarezi i-au achitat clauza de reziliere, în valoare de 30.000.000 de euro.

Primul transfer realizat de Vincent Kompany la Bayern Munchen!

„E o mare onoare să joc la unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Numele Bayern are o reputație bună și în Japonia. Mereu am dat totul pentru Stuttgart și sunt recunoscător acestui club.

Acum aștept cu nerăbdare provocarea de la Bayern și vreau să mă asigur că fac totul pentru ca echipa să câștige multe trofee. Era și timpul să fac un pas nou, iar Bayern e clubul perfect pentru asta”, a declarat Ito.

Stuttgard a obținut un profit uriaș după transferul lui Ito. Niponul a ajuns în curtea echipei în anul 2022, în schimbul sumei de 400.000 de euro. În sezonul trecut, Hiruki Ito a adunat 29 de partide în tricoul șvabilor.

Reclamă
Reclamă 4

Vincent Kompany, noul antrenor al lui Bayern Munchen

Vincent Kompany este noul antrenor al lui Bayern Munchen! Fostul jucător al lui Manchester City, care ultima dată a antrenat-o pe Burnley, a fost prezentat deja de oficialii bavarezi.

Vincent Kompany a retrogradat cu Burnley în League One, în sezonul recent încheiat. Pe lângă formaţie engleză, fostul internaţional belgian a mai antrenat-o în trecut pe Anderlecht.

„Vincent Kompany este noul antrenor al lui Bayern, punându-şi semnătura pe un contract valabil până în 2027”, a anunţat Bayern Munchen, pe conturile oficiale de socializare.

Reclamă

Vincent Kompany îl va înlocui pe banca lui Bayern Munchen pe Thomas Tuchel, Tehnicianul german s-a despărţit de formaţia bavarerză la finalul sezonului recent încheiat.

Vincent Kompany s-a declarat entuziasmat să îşi înceapă aventura pe banca lui Bayern Munchen. Bavarezii au plătit 12 milioane de euro, pentru a-l aduce pe tehnicianul belgian pe banca echipei, dat fiind faptul că acesta mai avea contract cu Burnley până în 2028.

„Aştept cu nerăbdare provocarea de la Bayern. Ca antrenor, trebuie să aperi ceea ce reprezinţi ca persoană: îmi place să am posesia, să fiu creativ şi de asemenea, trebuie să fim agresivi pe teren şi curajoşi.

Acum aştept cu nerăbdare cele mai elementare lucruri: să lucrez cu jucătorii, să construiesc o echipă. Când fundaţia este la locul ei, succesul va urma”, a declarat Vincen Kompany, citat de Fabrizio Romano.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55 24 iun.

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39 24 iun.

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49 24 iun.

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40 24 iun.

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27 24 iun.

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și