Închide meniul

Vincent Kompany, noul antrenor al lui Bayern Munchen! Anunţul de ultim moment al bavarerzilor

Viviana Moraru Publicat: 29 mai 2024, 18:28

Reclamă
Vincent Kompany, noul antrenor al lui Bayern Munchen! Anunţul de ultim moment al bavarerzilor

Vincent Kompany, noul antrenor al lui Bayern Munchen

Vincent Kompany, noul antrenor al lui Bayern Munchen/ Twitter

Vincent Kompany este noul antrenor al lui Bayern Munchen! Fostul jucător al lui Manchester City, care ultima dată a antrenat-o pe Burnley, a fost prezentat deja de oficialii bavarezi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vincent Kompany a retrogradat cu Burnley în League One, în sezonul recent încheiat. Pe lângă formaţie engleză, fostul internaţional belgian a mai antrenat-o în trecut pe Anderlecht.

Vincent Kompany, noul antrenor al lui Bayern Munchen

„Vincent Kompany este noul antrenor al lui Bayern, punându-şi semnătura pe un contract valabil până în 2027”, a anunţat Bayern Munchen, pe conturile oficiale de socializare.

Vincent Kompany îl va înlocui pe banca lui Bayern Munchen pe Thomas Tuchel, Tehnicianul german s-a despărţit de formaţia bavarerză la finalul sezonului recent încheiat.

Vincent Kompany s-a declarat entuziasmat să îşi înceapă aventura pe banca lui Bayern Munchen. Bavarezii au plătit 12 milioane de euro, pentru a-l aduce pe tehnicianul belgian pe banca echipei, dat fiind faptul că acesta mai avea contract cu Burnley până în 2028.

Reclamă
Reclamă 4

„Aştept cu nerăbdare provocarea de la Bayern. Ca antrenor, trebuie să aperi ceea ce reprezinţi ca persoană: îmi place să am posesia, să fiu creativ şi de asemenea, trebuie să fim agresivi pe teren şi curajoşi.

Acum aştept cu nerăbdare cele mai elementare lucruri: să lucrez cu jucătorii, să construiesc o echipă. Când fundaţia este la locul ei, succesul va urma”, a declarat Vincen Kompany, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă

Ce a declarat Thomas Tuchel, după plecarea de la Bayern Munchen

Thomas Tuchel a plecat de la Bayern Munchen. Antrenorul bavarezilor a avut discuţii cu conducerea clubului, dar cele două părţi nu au reuşit să ajungă la un numitor comun.

Astfel, Tuchel a revenit la decizia luată încă din luna februarie, atunci când a anunţat că părăseşte echipa la finalul sezonului, chiar dacă rezultatele bune din UEFA Champions League au dus la discuţiile cu conducerea pentru a continua pe Allianz Arena.

„Aceasta este ultima mea conferinţă de presă în Saebener Strasse. Acordul din februarie este în continuare valabil. Au fost din nou discuţii, dar nu am putut ajunge la un acord. Rămânem, deci, cu acordul din februarie”, le-a spus tehnicianul german jurnaliştilor prezenţi în sala de presă, potrivit agerpres.ro.

„Este evident greu. Rezultatele din Liga Campionilor împotriva echipelor Lazio, Arsenal şi Real Madrid aduc unitate. Feedback-ul din ultimele săptămâni a fost fundamental pentru ca noi să avem o discuţie. Dar nu am putut ajunge la un acord şi nu voi enumera motivele”, a adăugat el.

Thomas Tuchel, câştigător al Ligii Campionilor cu Chelsea Londra în 2021, l-a înlocuit pe Julian Nagelsmann la cârma echipei Bayern Munchen la sfârşitul lunii martie 2023, în baza unui contract valabil până în 2025.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și