Închide meniul

Reacţia acidă a celor de la publicaţia germană Bild după ce Tottenham a învins-o pe Bayern Munchen în cursa pentru Radu Drăguşin!

Bogdan Stănescu Publicat: 10 ianuarie 2024, 19:21

Reclamă
Reacţia acidă a celor de la publicaţia germană Bild după ce Tottenham a învins-o pe Bayern Munchen în cursa pentru Radu Drăguşin!

Reacţia acidă a celor de la publicaţia germană Bild după ce Tottenham a învins-o pe Bayern Munchen în cursa pentru Radu Drăguşin

Radu Drăguşin / Profimedia Images

Publicaţia germană Bild a avut o reacţie acidă după ce Tottenham a câştigat cursa pentru Radu Drăguşin cu Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tottenham îi fură jucătorii lui Bayern!”, a titrat Bild articolul despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham, în detrimentul lui Bayern Munchen.

Reacţia acidă a celor de la publicaţia germană Bild după ce Tottenham a învins-o pe Bayern Munchen în cursa pentru Radu Drăguşin!

Așa cum Bild a anunțat, Bayern intrase în cursa pentru transferul starului lui Genoa, Radu Drăgușin. Oferta cuprindea un pachet care se ridica la aproximativ 31 de milioane de euro, dar fundașul central a ales-o pe Tottenham în detrimentul lui Bayern.

Așa cum a anunțat expertul Fabrizio Romano, transferul românului la Spurs este făcut. Conform ultimelor informații, clubul englez și-ar fi mărit oferta la 30 de milioane de euro, în cursul nopții. Genoa îl va primi și pe fundașul Djed Spence, sub formă de împrumut, cu o clauză de cumpărare de 10 milioane de euro. Suficient pentru ca gruparea din Serie A să accepte propunerea.

Drăgușin s-a lansat la Juventus, dar nu a explodat acolo. În vară, el a ajuns la Genoa, pentru 5,5 milioane de euro, și a strălucit. În 6 luni, cota lui de piață a crescut de la 8 la 20 de milioane de euro, conform transfermarkt. Acum, talentatul fotbalist s-a transferat din nou și poate juca rapid un rol important pentru Tottenham, care are probleme cu accidentările în defensivă.

Reclamă

Tottenham i-a luat fața lui Bayern în cursa pentru transferul lui Drăgușin. Soarta lui Eric Dier este acum clară”, au mai scris jurnaliştii germani despre transferul istoric al lui Radu Drăguşin la Tottenham Hotspur.

Florin Manea, ultimele detalii despre transferul istoric al lui Radu Drăguşin! Durata contractului şi de ce a refuzat Bayern

Florin Manea a dat toate detaliile despre transferul istoric al lui Radu Drăguşin. Impresarul se află la Londra cu Radu Drăguşin.

Florin Manea a dezvăluit că prezentarea oficială a lui Radu Drăguşin la Tottenham ar putea avea loc chiar în această seară.

Reclamă 4 / 0/3

Da, totul e ok, trebuie să termine vizita medicală şi după aia o să fie ok. Deocamdată nu a semnat, dar urmează. Ne-am înţeles pe 5 ani şi jumătate, dar vedem după ce semnăm.

S-ar părea că ar mai vrea Tottenham un an în plus, vedem. 

(n.r.: Cum aţi ajuns să refuzaţi Bayern?) Ideea a fost că noi deja eram hotărâţi cu Tottenham. Bayern a apărut din senin, a fost o onoare şi o surpriză pentru noi. A fost greu să luăm o decizie, mai ales că vorbeam cu Tottenham cu o săptămână-două înainte, ne-am făcut planul, şi familia.

Eu lucrez la Londra, am zis, gata, suntem împreună”, a declarat Florin Manea în exclusivitate pentru AntenaSport.

„Trebuie să facem două vizite medicale”

Deocamdată nu l-am văzut aici, îl aştept, probabil o fi terminat o parte din aia (n.r.: din vizita medicală). Trebuie să facem două vizite, una la club şi una în altă parte. Tot în seara asta.

Cred că o să fie prezentarea tot în seara asta.

Eu nu mă duc, stau aici, beau o cafea.

Reclamă

A fost dificil, pentru că am avut 4 cluburi, poţi să îi numeşti şi pe Napoli şi Milan, dar în final au rămas Tottenham şi Bayern.

Bayern e un nume imens. Problema a fost că a apărut pe ultima sută de metri”

Bayern e un nume imens. Problema a fost că a apărut pe ultima sută de metri. Deja eram hotărâţi să mergem la Tottenham şi a apărut Bayern. E o onoare, oferta a venit chiar cu o noapte înainte să plecăm.

Am stat să ne gândim, el vorbise cu familia, era totul pregătit pentru Londra. A fost extrem de greu să alegem, dar a zis că vrea în Premier League.

Comisionul pentru impresar era la Bayern. Şi salariul era mai mare la Bayern.

Nu am vorbit de sume, dar ce, ne-au mai furat din ei, doar 3 milioane au rămas (n.r.: salariul lui Drăguşin)? E foarte mulţumit.

„Totalul sumei de transfer e undeva la 31 de milioane de euro”

Au încheiat negocierile cu Genoa, ştiu că totalul e undeva la 31 de milioane de euro. Aveam două avioane pe pistă, unul pentru Munchen şi unul spre Londra. La ora 8 dimineaţa am primit mesaj de la Daniel Levy, de la Johan, directorul sportiv, că s-au înţeles.

Le-am promis că dacă se înţeleg mergem acolo.

Impresarul ia bani de peste tot, dar de la Radu nu iau niciodată. Nu am luat de la niciun jucător niciodată. Tata a fost fotbalist, am fost şi eu un pic fotbalist şi nu-mi plăcea să mi se ia din salariu. Iau şi de la Tottenham şi de la Genoa.

Nu a contribuit nimeni la decizia noastră. Am stat noi amândoi, am discutat, l-am întrebat şi pe frate-miu, dar decizia era luată. Până la urmă, noi doi suntem în asta, am pornit împreună, fratele meu e alături de noi, eu sau el, era acelaşi lucru.

„Visul lui Radu e să joace la Real”

E finalul unei munci de 15 ani. Mă uitam la o poză de când am pornit împreună la Juventus. Cât de slăbuţ era la începutul drumului.

Eu zic că suntem la începutul drumului. Vreau să fie la unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Am fost aproape, cu Bayern.

Visul lui e la Real. Cred că dacă avea 23 sau 24 de ani şi ar fi avut mai multă experienţă în spate, poate ar fi decis să meargă la Bayern.

E un club fantastic Tottenham, e un salt mare pentru Radu, dar care îl obligă. Nu am venit aici să stăm, am venit să jucăm. Este conştient de nivelul la care a ajuns. Sunt sigur că va munci atât de mult încât se va impune. Am avut vreo două-trei discuţii cu antrenorul lui Spurs, am avut o discuţie şi cu Tuchel.

„Tot ce s-a scris a fost adevărat. Şi Napoli şi Milan au făcut oferte”

Tot ce s-a scris, nu am putut să vorbesc până acum, şi de Napoli şi de Milan, şi de Bayern au fost oferte reale, oficiale. Au mai fost şi alte echipe, dar doar la nivel de interes.

Radu merită tot ce i se întâmplă, am văzut statisticile, am vorbit cu cei de la Tottenham şi mi-au dat nişte statistici care sunt impresionante pentru un tânăr de 21 de ani. E o onoare să te caute un club ca Bayern, ca Spurs.

Nu am semnat contractul încă. Nu poate fi nimic care să oprească acest transfer. Durata contractului e de 5 ani jumate, până în 2029”, a mai declarat Florin Manea despre transferul istoric al lui Drăguşin pentru digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! Vezi toate știrile
Citește și