Închide meniul

Reacţia lui Harry Kane, după debutul perfect la Bayern: „Am avut fluturi în stomac!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2023, 14:06

Reclamă
Reacţia lui Harry Kane, după debutul perfect la Bayern: „Am avut fluturi în stomac!

Reacţia lui Harry Kane, după debutul perfect la Bayern

Harry Kane, gol şi assist în Werder Bremen - Bayern 0-4 / Profimediaimages

A apărut reacţia lui Harry Kane, după debutul perfect la Bayern al starului în vârstă de 30 de ani. Jucătorul transferat cu 100 de milioane de euro a făcut senzaţie în meciul Werder Bremen – Bayern, scor 0-4, din prima etapă din Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul englez a avut nevoie de numai 4 minute pentru a se remarca în campionatul Germaniei. A reuşit un assist pentru Sane. Kane a şi marcat, în minutul 74.

Reacţia lui Harry Kane, după debutul perfect la Bayern

A fost o seară minunată. Am început foarte bine, cu un gol în primele minute. Am fost puţin nervos şi emoţionat de joc. Bineînţeles, am avut fluturi în stomac, dar, ca întotdeauna, când intru pe teren, instinctul preia controlul„, a spus Kane, potrivit news.ro.

Bayern a învins vineri, în deplasare, scor 4-0, formaţia Werder Bremen, în meciul de debut al noului sezon din Bundesliga.

Bayern a început furtunos ediţia 2023-2024 a Bundesligii, şi în minutul 4 al meciului de la Bremen Harry Kane i-a pasat lui Leroy Sane care a deschis scorul. Bavarezii au dominat restul reprizei, dar nu au mai înscris şi la pauză au intrat cu o diferenţă minimă pe tabela de marcaj, 1-0.

Reclamă
Reclamă 4

În repriza a doua Bayern a continuat să rateze, dar lucrurile s-au schimbat în ultimul sfert de oră. Mai întâi Kane a marcat primul său gol pentru Bayern, chiar la debut, făcând 2-0. În minutul 90 Leroy Sane a reuşit dubla, înscriind pentru 3-0, iar Mathys Tel a stabilit scorul final în minutul 90+4.

Tottenham a acceptat a 4-a ofertă făcută de Bayern pentru Harry Kane

Internaţionalul englez a fost principala ţintă de pe piaţa transferurilor a lui Bayern, care i-a asaltat cu oferte pe şefii londonezilor. Campioana din Bundesliga a făcut iniţial o propunere de 70 de milioane de euro, pe care a îmbunătăţit-o după fiecare refuz. S-a ajuns la un acord după cea de-a patra ofertă, de aproximativ 100 de milioane de euro.

Din moment ce Kane îşi dorea să plece şi mai avea contract numai până în vara anului viitor, oficialii lui Tottenham au bătut în cele din urmă palma cu şefii grupării din Bundesliga.

Reclamă

Atacantul englez va încasa o sumă uriaşă la Bayern. A fost tentat cu un salariu anual de 25 de milioane de euro. Va primi aproximativ 480.000 de euro pentru fiecare săptămână de contract.

Sezonul trecut, Harry Kane s-a clasat pe locul al doilea în clasamentul golgheterilor din Premier League, cu 30 de reuşite. Pe primul loc a fost Erling Haaland, atacantul lui Manchester City, cu 36 de goluri.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și