Închide meniul

Reacţia lui Harry Kane, după debutul perfect la Bayern: „Am avut fluturi în stomac!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2023, 14:06

Reclamă
Reacţia lui Harry Kane, după debutul perfect la Bayern: „Am avut fluturi în stomac!

Reacţia lui Harry Kane, după debutul perfect la Bayern

Harry Kane, gol şi assist în Werder Bremen - Bayern 0-4 / Profimediaimages

A apărut reacţia lui Harry Kane, după debutul perfect la Bayern al starului în vârstă de 30 de ani. Jucătorul transferat cu 100 de milioane de euro a făcut senzaţie în meciul Werder Bremen – Bayern, scor 0-4, din prima etapă din Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul englez a avut nevoie de numai 4 minute pentru a se remarca în campionatul Germaniei. A reuşit un assist pentru Sane. Kane a şi marcat, în minutul 74.

Reacţia lui Harry Kane, după debutul perfect la Bayern

A fost o seară minunată. Am început foarte bine, cu un gol în primele minute. Am fost puţin nervos şi emoţionat de joc. Bineînţeles, am avut fluturi în stomac, dar, ca întotdeauna, când intru pe teren, instinctul preia controlul„, a spus Kane, potrivit news.ro.

Bayern a învins vineri, în deplasare, scor 4-0, formaţia Werder Bremen, în meciul de debut al noului sezon din Bundesliga.

Bayern a început furtunos ediţia 2023-2024 a Bundesligii, şi în minutul 4 al meciului de la Bremen Harry Kane i-a pasat lui Leroy Sane care a deschis scorul. Bavarezii au dominat restul reprizei, dar nu au mai înscris şi la pauză au intrat cu o diferenţă minimă pe tabela de marcaj, 1-0.

Reclamă

În repriza a doua Bayern a continuat să rateze, dar lucrurile s-au schimbat în ultimul sfert de oră. Mai întâi Kane a marcat primul său gol pentru Bayern, chiar la debut, făcând 2-0. În minutul 90 Leroy Sane a reuşit dubla, înscriind pentru 3-0, iar Mathys Tel a stabilit scorul final în minutul 90+4.

Tottenham a acceptat a 4-a ofertă făcută de Bayern pentru Harry Kane

Internaţionalul englez a fost principala ţintă de pe piaţa transferurilor a lui Bayern, care i-a asaltat cu oferte pe şefii londonezilor. Campioana din Bundesliga a făcut iniţial o propunere de 70 de milioane de euro, pe care a îmbunătăţit-o după fiecare refuz. S-a ajuns la un acord după cea de-a patra ofertă, de aproximativ 100 de milioane de euro.

Din moment ce Kane îşi dorea să plece şi mai avea contract numai până în vara anului viitor, oficialii lui Tottenham au bătut în cele din urmă palma cu şefii grupării din Bundesliga.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul englez va încasa o sumă uriaşă la Bayern. A fost tentat cu un salariu anual de 25 de milioane de euro. Va primi aproximativ 480.000 de euro pentru fiecare săptămână de contract.

Sezonul trecut, Harry Kane s-a clasat pe locul al doilea în clasamentul golgheterilor din Premier League, cu 30 de reuşite. Pe primul loc a fost Erling Haaland, atacantul lui Manchester City, cu 36 de goluri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și