Închide meniul

Robert Lewandowski, adio Bayern Munchen: „Un lucru e sigur: istoria mea aici s-a încheiat!”. Anunțul momentului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 mai 2022, 16:50

Robert Lewandowski, adio Bayern Munchen: „Un lucru e sigur: istoria mea aici s-a încheiat!. Anunțul momentului

Robert Lewandowski e principala țintă a Barcelonei pentru postul de atacant

Robert Lewandowski, în timpul unui meci pentru Bayern Munchen / Profimedia

Robert Lewandowski este ca și plecat de la Bayern Munchen. Starul polonez a făcut marele anunț în cursul zilei de luni. Golgheterul bavarezilor a confirmat că aventura sa alături de campioana Germaniei „s-a încheiat”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewandowski va pleca de la Bayern Munchen în această vară. Vestea a fost oferită chiar de atacantul de 33 de ani, aflat în vizorul Barcelonei.

Robert Lewandowski este ca și plecat de la Bayern Munchen! Anunțul starului polonez

Super-marcatorul polonez a dezvăluit că vrea să semneze cu o nouă echipă în această vară, cu un an înainte de expirarea contractului cu Bayern Munchen.

„Un lucru este sigur: istoria mea cu Bayern s-a încheiat. Nu îmi pot imagina o relație bună în continuare. Sper să nu mă țină aici doar pentru că pot să facă acest lucru. Un transfer este cea mai bună soluție pentru toată lumea”, a spus Robert Lewandowski, potrivit jurnalistului Michal Pol.

Reclamă

Barcelona este principala favorită să-l transfere pe Lewandowski. Pentru a-și asigura serviciile starului polonez, catalanii vor fi nevoiți să plătească 40 de milioane de euro.

Vârful de 33 de ani a avut încă un sezon de excepţie la Bayern, în care a marcat 50 de goluri și a oferit 7 assist-uri în 46 de meciuri.

„Lewa” a vorbit și despre interesul Barcelonei, însă n-a vrut să ofere prea multe detalii. Internaționalul polonez a recunoscut că deține o casă în Mallorca și că i-ar plăcea să trăiască în Spania:

Reclamă 4 / 0/3

„Transferul la Barca? Depinde de mai mulți factori. Cred că situația mea este clară și nu are rost să vorbim despre asta. Este dificil să spun că voi juca la Bayern în următorul sezon

Am o casă în Mallorca, Spania e un loc extrem de frumos, cred că e un loc în care să mergi să petreci mai mult timp decât într-o vacanță”, a declarat Lewandowski, potrivit Mundo Deportivo.

Barcelona şi Bayern Munchen au început negocierile pentru „Lewa”

Barcelona şi Bayern Munchen au început negocierile pentru Robert Lewandowski. Catalanii au făcut o primă ofertă pentru atacantul polonez, dar campioana din Bundesliga cere mai mult, susţine cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano.

Acesta susţine că planul lui Lewa nu s-a schimbat încă şi că el doreşte o mutare pe Camp Nou. Bayern Munchen nu este însă convinsă să îi dea drumul, mai ales că oficialii nu au găsit încă un eventual înlocuitor al super-golgheterului din Bundesliga.

Jurnalistul Gerard Romero a oferit şi detaliile primei oferte: 32 de milioane de euro + 5 milioane bonusuri. Totuşi, Bayern aşteaptă mai mult pentru jucătorul adus gratis de la Borussia Dortmund, în 2014.

Ce ar fi solicitat Robert Lewandowski pentru a semna cu Barcelona

Polonezul a vorbit deja cu antrenorul Barcelonei şi i-a spus care sunt pretențiile sale, a scris jurnalistul Fabrizio Romano pe pagina sa de Twitter.

Barcelona este clubul la care Lewandowski vrea să meargă. Discuțiile dintre cele două cluburi s-ar fi intensificat în ultimele zile. Atacantul ar fi vorbit de două ori cu Xavi, căruia i-a spus care sunt pretențiile pe care le are pentru a semna contractul.

Reclamă

Golgheterul lui Bayern își dorește un contract valabil 3 sezoane. Acest lucru îi sperie pe catalani, în condițiile în care, în 2025, când ar urma să se încheie înțelegerea cu clubul blaugrana, Lewandowski ar avea aproape 37 de ani.

Recomandări
  • Robert Lewandowski, adio Bayern Munchen! Anunțul starului polonez
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și