Închide meniul
NEWS ALERT

Robert Lewandowski și-a anunțat plecarea de la Bayern Munchen! „E foarte posibil ca acesta să fi fost ultimul meu meci!”

Alexandru Ivan Publicat: 14 mai 2022, 19:51

Robert Lewandowski și-a anunțat plecarea de la Bayern Munchen! „E foarte posibil ca acesta să fi fost ultimul meu meci!

Ce a cerurt Robert Lewandowski pentru a semna cu Barcelona

Robert Lewandowski, în tricoul lui Bayern / Profimedia

  • Robert Lewandowski va pleca de la Bayern Munchen
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Robert Lewandowski și-a anunțat plecarea de la Bayern Munchen. Atacantul polonez e foarte aproape de un transfer la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski a fost integralist în Wolfsburg – Bayern 2-2, în ultima etapă a sezonului în Bundesliga. Polonezul a anunțat că, probabil, acesta a fost ultimul său meci în tricoul campioanei Germaniei.

Robert Lewandowski și-a anunțat plecarea de la Bayern Munchen

„Este foarte posibil ca acesta să fi fost ultimul meu meci pentru Bayern. Nu sunt sigur 100%, dar probabil asta a fost. Vrem să găsim cea mai bună soluție pentru mine și pentru club„, a spus Robert Lewandowski, pentru Viaplay Sport Polska, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă

Lewandowski a cucerit titlul de golgheter în Bundesliga și în acest sezon. Polonezul e pentru a șaptea oară în carieră cel mai bun marcator din Germania. Atacantul de 33 de ani e la egalitate cu Gerd Muller.

Reclamă

344 de goluri în 372 de meciuri sunt cifrele lui Robert Lewandowski la Bayern Munchen.

Lewandowski i-a anunțat deja pe șefii lui Bayern că va pleca

Directorul sportiv al lui Bayern Munchen, Hasan Salihamidzic, a anunţat că Robert Lewandowski a informat deja conducerea clubului bavarez că va pleca de la echipă.

„Am vorbit cu Lewa. În cadrul discuţiei m-a informat că nu vrea să accepte oferta noastră de prelungire a contractului şi ar dori să părăsească clubul”, a declarat Salihamidzic pentru postul de televiziune Sky Germania.

Reclamă 4 / 0/3

„A spus că vrea să facă altceva. Dar poziţia noastră este neschimbată. Faptul este că are un contract valabil până la 30 iunie 2023”, a adăugat oficialul clubului bavarez.

Impresarul lui Robert Lewandowski a finalizat acordul cu Barcelona

Agentul lui Robert Lewandowski a ajuns la un acord verbal cu FC Barcelona, în vederea unui transfer pe Camp Nou în această vară, anunţă presa germană, citată de agenţia DPA.

Conform portalului Sport1, citat de Agerpres, agentul Pini Zahavi şi responsabilii clubului catalan s-au pus de acord în privinţa unui contract pe trei ani pentru Lewandowski.

Golgheterul polonez, în vârstă de 33 ani, joacă din 2014 la Bayern Munchen, după ce a evoluat anterior la o altă grupare din Bundesliga, Borussia Dortmund. Contractul său cu campioana en titre a Germaniei expiră în iunie 2023.

Conform cotidianului catalan Sport, Barca nu doreşte să ofere mai mult de 23 de milioane de euro pentru transferul lui Lewandowski, ţinând cont de vârsta acestuia şi de faptul că mai are doar un an de contract cu Bayern, însă bavarezii ar fi dispuşi să renunţe la golgheterul lor doar pentru o sumă cuprinsă între 35 şi 40 de milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!